Locz33k Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam, tutaj przedstawię Wam ROM oparty na Cyanogenmod 12.1. Ten ROM posiada wygląd z smartphone'a popularnej serii Xperii Z. Cechy; Ma root'a, Xperia Z5 SystemUI, Xperia Framework, Xperia Phonebook & Dialer, Xperia Small Apps, Xperia Apps, Xperia Cameras, Zipalling, Xperia Interface, Xperia Widgets, Xperia Z5 Bootanimation, Sony Bootlogo, Xperia Lockscreen with Particles Effect, Aplicable Xperia Themes (CM). Screenshot'y Spoiler Zobacz Screeny! Bugi; Tylko używaj 3x3 blokady ekranu. Kiedy oszczędzanie energii jest włączone, mogą być lekkie lagi. Sprawę załatwia Reboot. Instalacja; Wrzuć ROM na kartę SD Wejdz w Recovery [potrzebujesz najświeższej wersji Recovery TWRP 3.0.2.0] Wipe system, wipe data, cache i dalvik cache [ wszystko oczywiście w Recovery] Zainstaluj ROM Zainstaluj GApps Reboot Ciesz się super, szybkim ROM'em. Temat wzięty od naszych kolegów z XDA: http://forum.xda-developers.com/moto-g/development/cm12-1-xperia2013266073-z5g-live-t3235564 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 No no, ładne to Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Wysłane z mojego Moto G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Noo pomyliłbym z stockiem dla xperii Wysłane z mojego GT-S6500D przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Hahahaha. Ja mam właśnie ten ROM i zostaje na nim. Chodzi lepiej niż CM 13. ;') a wygląd jakbym Xperie miał. ? Wysłane z mojego Moto G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi