androidek1119 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam! Na swoim szajsungu trendzie plus mam zainstalowany Snapchat. Zdjecia moge robic notmalnie, a filmy nagrywać....Nie. Ekran jest zielony lub są na nim paski ( zobacz screena). Następnym błędem jest czarny ekran podczas nsgrywania twarzy z tymi maskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Możesz powiedzieć jaki masz system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androidek1119 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 9 godzin temu, CyanowySamsung napisał: Możesz powiedzieć jaki masz system? Mam kochanego cyangenmoda 13.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 CM 13 nie jest jeszcze w pełni dopracowany to przez to masz problem ze Snapem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androidek1119 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jak koledzy myślicie? Zainstalowanie innej wersji (starszej) coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Na cyanogenmodzie nie zawsze działa wysyłanie filmów. Tym bardziej na cyganie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 próbuj cm12.1 jest naprawdę niezły, sam miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androidek1119 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Mam juz cm 12.1 jednak błąd jest nadal chociaz nie wywala juz podzas nagrywania filmu 1/2 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 z tego co mówili inni to jest problem cm-owy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 A może sprawdzisz z inną (starszą) wersją aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi