King_Stone_69 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jako ciekawostkę chciałbym dodać że apki z Androida mają działać na Ubuntu... bez emulatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 @King_Stone_69 Możesz przybliżyć temat? Sam używam od niedawna Ubuntu i takie udogodnienie by mi się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 http://osnews.pl/canonical-chce-aplikacji-na-androida-w-ubuntu/ Więcej nic nie wiem. Ja mam Mint 17.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Hmm... Wygląda to ciekawie. Pożyjemy zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 New York Cheesecake (NYS) - taką informację znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Android P to będzie Pikachu #potwierdzoneinfo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 http://antyweb.pl/google-robi-uklon-w-strone-polakow-jedna-z-kolejnych-wersji-androida-bedzie-nosic-nazwe-ptys-antysens/ założysz sie? tylko ze cholera wie gdzie tu wiedza ludzi... "Nazwa pochodzi z języka francuskiego. Petit choux, wymawiane pti szu, to dosłownie „mała kapusta”. Nazwa ta odnosi się do kształtu" dosłownie to polska imitacja nazwy i ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 11 godzin temu, King_Stone_69 napisał: New York Cheesecake (NYS) - taką informację znalazłem. Jest to nazwa kodowa (deweloperska). Tak jak android L miał LimePieCake (coś takiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 A gdyby tak Android Nexus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Szczerze mówiąc wcześniej myślałem, że to nugat (pisałem nawet :D) Ale teraz na 99% jestem pewny, że to Nutella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 A gdyby tak Android Nexus? Nie ma takiej słodyczy jak nexus : P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 No wiem... Ale nazwa by pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 "Samsung Galaxy S7 dostał aktualizację do androida (N)exus (7.0)" No proszę XD. To by pięknie wyglądało xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Heh. Mam dla was ciekawą informację. Jeśli ktoś posiada Android 5+ może wgrać moduł upodabniający do... Androida N. Moduł nazywa się N-ify. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A czym się ten N niby wizualnie różni? Bo na jakimś filmiku widziałem że to w zasadzie to samo, poza minimalnymi zmianami w pasku powiadomień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 w tym rzecz... od 5.0 ciągle material z małymi poprawkami.. mogliby dać coś nowego, świeżego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 No ale material design dopiero sie rozwija, do teraz niektóre apki nie mają projektu material. Też jestem za tym żeby andek 6.0 nazywał sie 5.3 czy coś, a 7.0 np. 5.4... Szczerze to pomiędzy LL a MM różnica jest taka, że bateria lepiej trzyma w MM, a własnie w MM poprawnie nie działa np. CCleaner.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlopek999 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja to nie kumam dlaczego co chwile wychodzi nowy Android. Windowsy duzo rzadziej wychodzą. Po co chwile zmieniać soft w telefonach? Iphony tez chyba nie maja tak częstych zmian softu. Czy może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Co roku mają iPhony aktualizację tak jak Android + mniejsze aktualizacje poprawiające jakieś błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 google ma to do Siebie, ze lubi robić zamieszanie w wersjach danego produktu, i aktualizacje robi czesto. to sie chwali.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Android 6.0 ledwo wszedł, a już 7.0 o.OWysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Zdaje się, że bedzie CyanogenMod 14.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Bo będzie CyanogenMod 14. Prezes Cyanogen Team potwierdził, że nie ma o co się martwić i Customowa wersja będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 I co z tego że będzie CM 14? RR, Dirty Unicorns, AICP, Slim, Omni, AOKP... to będzie coś!Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 @King_Stone_69 chodzi ogólnie o romy oparte na 7.0 a że cm najpopularniejszy to zwykle on jest najbardziej brany pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi