KitLer Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witajcie! Jak wiecie, google nazywa swój system alfabetycznie. Tak więc wiadomo, że po M mamy N. Ale google również rozwija ten skrót. Są to słodkości zaczynające się na tą literę. A więc, jak będzie nazywał się następca Marshmallowa? Po przeszukaniu internetu stwierdzam, że za dużo tych słodyczy nie ma Piszcie swoje domysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nutella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nugat jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Też strzelam na nugata A nutella nie jest czasem zastrzeżoną nazwą? ® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 @PolaQ a kitkat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 @DaRkShAdOw ten kitkat właśnie,no tak.. No może google dogada się z tą firmą od Nutelli jak zrobił to z Nestle, nikt nie narzekał na promocje i nowości które wprowadzali przy współpracy ze sobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Android N to Android NoName xdd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Też strzelałem w nugata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nutella.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ale nugat mi się nie widzi, bardziej Nutella zwłaszcza że bywały zdjęcia telefonów posmarowanych nią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ejj.. A może Nestlé? Nesquik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nimm 2[emoji14] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nutella tez calkiem calkiem ale jakos ten nugat bardziej mi sie wydaje prawdopodobny:) niedlugo juz sie przekonamy [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Myślę, że jeśli będzie nutella to wróci ciemny interfejs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jakos ten ciemny infrejestr bardziej mi sie podoba taki bardziej eleganci [emoji14] ten bialy to taki jakis nijaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja też wolę ciemny. Chociażby ze względu na lepszy wygląd, ale i mniejszy pobór baterii. Holo dobrze wyglądało. Material już gorzej chociaż ciemny mógłby nie być taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Co do tego ciemnego infrejestru to prawda ze z wyswietlaczem ammoled lepiej ustawic ciemna tapete? Podobno ma to wplyw na pobor baterii wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ja ciemny wolę ze względu na lepszą widoczność. Wyobraźcie sobie, że człowiek z jaskrą chce popatrzeć na jakieś powiadomienie czy coś w ustawieniach,lub cokolwiek innego przy słońcu albo w jasny dzień. Co się dzieje? Niewiele widzi, wzrok się męczy i skacze ciśnienie wewnątrz oka co jest trochę niebezpieczne. Poza tym tak jak Wy uważam, że ciemny motyw jest bardziej elegancki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A jak do tej pory nadzieja leży tylko w cm i pochodnych, motyw wgrasz i masz. Chociaż ja wolę teraz ten bazowany na stocku więc nie skorzystam, czyli jestem skazany na biały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Mnie się znudziły te cukierkowe nazewznictwa. Mogło by zostać samo "N" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ja się zastanawiam co będzie po Androidzie Z ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Po Z juz bedzie tylko windows haha ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Albo Linux ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaQ Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Lub też kiedyś w przyszłości będą używać liczb binarnych do nazewnictwa Androida, bo pokończą im się wszystkie opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No chyba że przejdą owoce = tez słodkie :-D ciekawi mnie jakby wyglądał linux na smartfonach :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi