DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam. Jako, że nie miałem dostępu do PC, a chciałem zrootować swoją z1c natrafiłem na apk KingoRoot, która.. ZADZIAŁAŁA! Tutaj przedstawię co i jak i podam plik do pobrania. Działa to też na innych telefonach. Pamiętaj że rootując zrywasz gwarancję. Wszystko robisz na własną odpowiedzialność. Link: https://www.androidfilehost.com/?fid=24407100847292605 Instrukcja: Upewnij się, że masz włączoną instalację z nieznanych źródeł i włączone debugowanie USB. Jeśli masz to zainstaluj pobrane apk i odpal. Będzie wstęp i inne bezsensowne obrazki. Kiedy już to pominiesz kliknij root. Po 5 minutach masz już zrootowanego Androida! Niestety ja nie dałem rady zastąpić beznadziejnego KingoRoot przez supersu. I to jest wada, ale tak do działa. Dziękuję za uwagę. Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Masz u mnie piwo, a co mi tam, od razu litra stawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Trzymam za słowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michales Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jesteś genialny! Dzięki so much! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Bardzo przydatny jeżeli chcesz odblokować bootloadera a chcesz zachować pliki DRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 lub jeśli nie chce ci się odpalać pc'ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keruz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 HTC M9 nie działa przy 67% root failed i dupa nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 He talk samo zrobilem z swoja Xperia Z tylko zupelnie inns metoda towelroot. Instalujesz aplikacje odpalasz, później instalujesz supersu i gotowe. Ale podobno to działa tylko na Xperia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Lipa Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Na LG zero nie działaWysłane z mojego LG-H650 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keruz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Lipa że nie działa root dobra opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Kingroot v5.0.1 build 20161215 [xda Release] KingRoot 5.0.2 A spróbujcie Panowie nowszej wersji mam dwie. Jedna zmodyfikowana przez jednego z developerów xda. Może zadziała a Ty Dark możesz te linki zaktualizować, te aplikacje i tak będą tam u mnie w chmurze cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Stankowski Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Przecież KingRoot widziałem już tamtego lata, nie wiem o co wam chodzi.Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A widziałeś datę dodania tematu? Temat nie jest nowy ? więc pytanie o co Tobie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keruz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Dawid Stankowski napisał: Przecież KingRoot widziałem już tamtego lata, nie wiem o co wam chodzi. Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka Jak ciekawe chyba na kalkulatorze to instalowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costucha Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Stary, ratujesz mi życie! Tego właśnie szukałem. Gdzie mieszkasz to Ci wyślę flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi