KitLer Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witajcie. Na mojej rodzimej stronie z ogłoszeniami znalazłem ogłoszenie, że ktoś chce lubię za galaxy s3? Warto się fatygować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 A S3 Lte? Jest „lepszy” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jest zdecydowanie lepszy. Chociażby ze względu że ma 1,5gb a nie 1gb jak to zwykła s3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zależy czy lubisz system operacyjny wsadzony w to coś. Moja siostra ma ten telefon i go nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Przecież ja mam Lumię I to ja wezmę S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jeśli wgrasz jakiś custom rom to będziesz zadowolony, tylko nie zapychaj pomięci ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 dokładnie, stock może mulić, ale jak wgrasz np. ArchiDroid to będzie chodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Swoją drogą to chyba najlepszy rom dla S3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Właśnie myślałem o Archidroidzie a później pobawiłbym się launcherami z touchwizem. Chyba, że znajdę jakiś dobry rok oparty o S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Bier puki Ci go ktoś z nosa nie sprzątanie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie wydaje mi się, by ktoś chciał zamieniać w pełni sprawnego S3 za Lumię Więc sprawdź dokładnie telefon przed wymianą. Musisz liczyć się przede wszystkim z tym że S3 ma już swoje lata, zapewne nie jeden upadek zaliczył więc mogą być problemy ze słabą baterią, ciągłym przegrzewaniem się, freezami itd. Aczkolwiek zakładajac, ze ten egzemplarz będzie w pełni sprawny, to deal dobry. Wrzucasz jakiś custom rom i telefon lata jak nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 21 minut temu, Kamikz napisał: Nie wydaje mi się, by ktoś chciał zamieniać w pełni sprawnego S3 za Lumię Czy ja wiem.. niektórych android doprowadza do ..chyba nie muszę kończyć. Bywają tacy, że mieli ciągle lumie, raz wzięli androida i znów chcą powrócić do lumii. A 535 nie jest zła. 4-rdzeniowy snap, 1gb ramu, aparat 5, duży i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 2 GB* Tak. Tylko zastanawiam się co ze wsparciem. Niby jest CM 13 ale czy jest jeszcze jakaś przyszłość? Lumia poszła do... mojego taty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Hahah czyli się z nią nie rozstajesz teoretycznie A ze wsparciem faktycznie może być ciężko, ale specyfikacja wystarcza na dobrą wydajność na stock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 No taa... Przechodzi do Orange i chciał wziąć smartfona w końcu. Ale nie pozwolę na smartfona z orange xD. Dlatego dla niego lepsza będzie Lumia a Z1c z uszkodzonym wyświetlaczem? Bawić się w ogóle w coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 To już S3 lepiej. Zależy jaka cena tej Z1 bo jak darmo (lub prawie) to wszystko się opłaca :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 jeśli dałbyś radę zmienić, co jest trudne, to why not, tylko support średni niestety :/ ale jest dużo modów na stock, tj. nagrywanie w 4k, inteligentne podświetlenie i inne bajery z z3/z5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Miałem właśnie wybór między Z-tką a S3 lte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 S3 LTE jeszcze gorzej. Moim zdaniem z1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Oficjalinie mam S3 LTE. Wszystko na miejscu. Gość dorzucił w pieron akcesoriów i kupiłem po dość dobrej cenie tj. 480 zł. Teamt zamykam. A jak coś to zapraszam Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KitLer
Witajcie. Na mojej rodzimej stronie z ogłoszeniami znalazłem ogłoszenie, że ktoś chce lubię za galaxy s3? Warto się fatygować?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi