adrian3264 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam mam problem bo nigdzie nie mogę znaleźć jak zrobić roota na Xperii Z2 android 5.1.1 stock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Włącz debugowanie usb i spróbuj kingo rootem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 proszę Ps. Zły temat i zły dział .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adrian3264 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Kingorootem się nie da wyskakuje root filed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 @DusieK to jest na kitkata moim zdaniem w Xperiach z lizaki 5.1 trzeba wgrać stock prerooted jednak może się to wiązać z ucegleniem jeśli zrobi się to nieumiejętnie. Za ok. godzinę napiszę poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A no richtich.. Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Proszę poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adrian3264
Witam mam problem bo nigdzie nie mogę znaleźć jak zrobić roota na Xperii Z2 android 5.1.1 stock.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi