Nadszedł czas, żeby odesłać s2-jkę na emeryturę, lecz mam mały problem, bo w dofinansowaniu mogę dostać 700 zł + moje pieniądze z budżetu czyli maksymalnie 400 zł. Co byście doradzili, co bym chociaż przez 2, a może 3 lata nie zdenerwował się zbyt szybko na fona? Moje wymagania to bateria, wystarczające wsparcie producenta albo dev i dobra lub bardzo dobra jakość dźwięku na słuchawkach jak na tę cenę.
Pytanie
CyanowyLenovo
Panie i Panowie.
Nadszedł czas, żeby odesłać s2-jkę na emeryturę, lecz mam mały problem, bo w dofinansowaniu mogę dostać 700 zł + moje pieniądze z budżetu czyli maksymalnie 400 zł. Co byście doradzili, co bym chociaż przez 2, a może 3 lata nie zdenerwował się zbyt szybko na fona? Moje wymagania to bateria, wystarczające wsparcie producenta albo dev i dobra lub bardzo dobra jakość dźwięku na słuchawkach jak na tę cenę.
Proponujcie cuś Czas start!
 Czas start!  

Top użytkownicy dla tego pytania
24
7
6
4
Popularne dni
15 Sty
13
13 Sty
9
9 Mar
8
14 Sty
5
Top użytkownicy dla tego pytania
CyanowyLenovo 24 odpowiedzi
DusieK 7 odpowiedzi
KitLer 6 odpowiedzi
King_Stone_69 4 odpowiedzi
Popularne dni
15 Sty 2016
13 odpowiedzi
13 Sty 2016
9 odpowiedzi
9 Mar 2016
8 odpowiedzi
14 Sty 2016
5 odpowiedzi
Popularne posty
krolm100
Oneplus One
DaRkShAdOw
Ja się znowu odezwę za z1c. Na pewno znasz s3 Mini. Jest on z 2012 roku. Dalej ma wsparcie deweloperskie. Samsung Galaxy Y Jeszcze starszy. Równiez ciągle coś nowego jest. Nie warto skreślac telefonu
Kelan
@NeoCM ten pierwszy jest zza granicy i to nie jest model D855 tylko LS990 (na Sprint), także NIE! dobra oferta --> http://allegro.pl/lg-d855-g3-16gb-titan-black-czarny-gratis-i5920486941.html
59 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi