androidek1119 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Czołem forumowicze! Niedawno zainstalowałem sobie cm 12.1. Chciałem zaintalowač xposeda ale nie moge. Pisze ze xposed framework jest nie aktualny co mam robič? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Musisz zainstalować ręcznie (przez recovery). Poszukaj na XDA pod androida 5.1.x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zipro Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Musisz pobrać stąd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 1. Pobierasz xposed-v79-sdk22-(architektura procesora) i XposedInstaller_3.0_alpha4.apk. 2. Instalujesz XposedInstaller_3.0_alpha4.apk. 3. Wchodzisz do recovery i instalujesz xposed-v79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamik0097 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 paczka do recovery wymagana pod twoj model telefonu tzn pod architekture.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zipro Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 16 godzin temu, kamik0097 napisał: paczka do recovery wymagana pod twoj model telefonu tzn pod architekture.. Napisałem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
androidek1119
Czołem forumowicze! Niedawno zainstalowałem sobie cm 12.1. Chciałem zaintalowač xposeda ale nie moge. Pisze ze xposed framework jest nie aktualny co mam robič?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi