Punk Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 czy to normalnie ze telefon sie łąduje kilka dobrych godzin ? mam ladowarke ep880 od sony, orginalna. i np jak mam 10 % podłaczam i psize ze pelne naladowanie z 7h... i tak faktycznie jest. Wypowie sie ktos w tej kwesti ? jakies rady, cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Też mam te Xperie, hmmm sprawdź kabel usb jak i kostkę, znaczy na innych etc, a modyfikowałeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Punk Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 modyfikacje w sensie rom etc ? mialem snadradowa ladowarke itd. i np jak go kupilem z allegro to jak pierwszy raz go ładowałem i 5% było, to wiesz chcialem sie nim pobawic, to normalnie bateria mi sie rozładowywala na ladowaniu jak sie bawilem telefonem.... to kupilem druga bo moze to wina ladowarki ale znowu ten sam problem na ladowarce samsunga tez. moze na gwarancje oddac? i co powiem ze długo sie ładuje ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 To wygląda na zbyt słabe napięcie przy ładowaniu, albo bateria jest wadliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Punk Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 a napiecie ma powiazanie z ładowarka czy bardziej bateria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 napiecie-ladowarka, natezenie-bateria. Lekcja fizyki sie przydala ˆˆ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Punk Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 hm, studiuje w wrocławiu to dałem telefon do w-support osobiscie, napisałem ze długo sie ładuje (do 9h) i dodatkowo ostatnio popsuł mi sie mikrofon. Zobaczymy jaki bedzie efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zapewne wymienią i wsadzą nową baterię na ogniwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Punk Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 hm, ten w suppot to całkiem niezły serwis! oddałem telefon z obawa ze to sie źle skonczy. Ale telefon wrocil w ogole w nowej ramce(aluminium miedzy taflami szkła) i nawet jak mialem dwie ryski na aparacie to tez ich nie ma. mikrofon naprawiony a bateria trzyma tak jak.... nigdy ? tez ja chyba wymienili wszystko na gwarancji zostało zrobione, naprawa trwała 3 dni, a telefon wyglada jak nówka, jedynie czego szkoda to szkła hartowanego benks i folii 3mk na tyle, ale trudno, za taka usługę to przezyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Czyli temat do zamknięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Punk
czy to normalnie ze telefon sie łąduje kilka dobrych godzin ? mam ladowarke ep880 od sony, orginalna. i np jak mam 10 % podłaczam i psize ze pelne naladowanie z 7h... i tak faktycznie jest. Wypowie sie ktos w tej kwesti ? jakies rady, cokolwiek.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi