venon81 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 thx wszystko działa brak restartu systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleks1671 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Korzystam z tego ROM'u ponad 3 tygodnie i jestem zadowolony Miałem problem z rootem, mianowicie usunął się po instalacji! Jeszcze problem był z motywem od LG. Jak go zainstalowałem, zaciął mi się telefon. Wyjąłem baterię i włączyłem telefon. System się nie uruchomił Uruchomiłem TWRP i zrobiłem hard reset, i działa do tej pory Po instalacji ROM'u telefon przyśpieszył. Jestem zadowolony z niego Polecam zainstalować, jest świetny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Motyw LG tak ma że lubi zamieszać urządzenia Cieszę się że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalco Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam. To jest CM tylko na trend plus czy na zwykły też pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Tylko na trend plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalco Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Nie wiem czy to jest rozsądne posunięcie ale mimo, że jest na Trend Plus to spróbuje na zwykłego. Jak myślisz. Bez nowego kernela się nie obejdzie? Po 13 godz to zrobię i podziele się relacjami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Pamiętaj, robisz wszystko na własną odpowiedzialność, ja odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalco Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Paczkę z cm 11 dla gt-s7560 mam cały czas na karcie i jak coś to powroce na tą wersję przez CWM. Teraz niestety nie zrobię tego bo Wi-Fi nie mam aby gapps'y pobrać (paczkę tego CM już mam) a danych komórkowych jak narazie mi szkoda. Jak się dzisiaj wyrobie to spróbuje dzisiaj a jak nie to jutro. Wiem, że robię to na własną odpowiedzialność :-) Jak już się ucegli i nic nie będzie można zrobić to po wypłacie kupie sb nowy tel (a wypłata w poniedziałek więc wytrzymam) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleks1671 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 O 15.03.2016 o 14:51, Stalco napisał: Paczkę z cm 11 dla gt-s7560 mam cały czas na karcie i jak coś to powroce na tą wersję przez CWM. Teraz niestety nie zrobię tego bo Wi-Fi nie mam aby gapps'y pobrać (paczkę tego CM już mam) a danych komórkowych jak narazie mi szkoda. Jak się dzisiaj wyrobie to spróbuje dzisiaj a jak nie to jutro. Wiem, że robię to na własną odpowiedzialność :-) Jak już się ucegli i nic nie będzie można zrobić to po wypłacie kupie sb nowy tel (a wypłata w poniedziałek więc wytrzymam) :-) Jak się ucegli, to można wgrać oryginalny system. Nie raz z mojego telefonu zrobiłem cegłe i to nie będzie chyba ostatni Apropo samego Romu, Stwierdzam, że po prawie 3 miesięcznym doświadczeniu z tym ROMem, że zostanie ze mną do końca jego dni Jedyne co mi przeszkadza, to zmiejszona pamięć wewnętrzna, zamiast 4 GB mam 2,18 GB, Poniżej załączam screenshota. Wie ktoś za co tak jest i jak to rozwiązać, żeby było 4 GB? Nie interesuje mnie zamiana miejscami karty SD i pamięci wewnętrznej, gdyż nie mam do tego odpowiedniej karty A szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 W sumie odpowiedź dopiero teraz ale dopiero teraz mam ten telefon :v Otóż 1,82 GB jest zarezerwowane przez system i nie uwzględnia tego w wykresie wyżej Wiem o co chodzi, bo na stocku po zainstalowaniu CPU-Z też pokazuje, że pamięci jest tylko 2,18 GB Niemniej teraz biorę się za instalację i zobaczymy jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian “Wijet” Luiz Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Mam problem, nie mogę przerzucać aplikacji na kartę sd :/ Macie jakieś rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Root + link2sdWysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaroc Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Siema. Podrzuci ktoś info czy ten Rom pójdzie na Galaxy Trend 2 (SM-G313) ??? Szukam i szukam i nic stabilnego.. a tu tyle ludzi zachwala.. Pozdro! Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez tomaroc SM-G313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dlaczego nie napiszesz tego w dziale pod swoj telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapa13 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Witam, Właśnie chce wrzucić sobie CM.12.1. Przegrzebałem internet i znalazłem najnowszego roma od SandPoxa z 03-06-2016r. Nie jestem pewny czy mogę to zrobić używając odina w wersji 3.07 i CWM 6.0.3.7. Podpowie ktoś jak to zrobić by wszystko przebiegło jak najlepiej? Edytowane 18 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi