Skuchacz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Niech Ci służy Napisz i pochwal się którą apke wybrałeś xdd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrocan Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bateria okej, trzyma całkiem długo jak na takiego trupa, w momencie odpalania dialer'a faktycznie jest lekki input lag, ale praktycznie nieodczuwalny. Niesamowite że po tak nieudanych próbach z CM11.1 i zarzuceniu projektu udało sie zrobić tak stabilny ROM. A byłem pewny że SandPox zarzuci całkowicie projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 textra sms choc mms strasznie długo wysyła az sobie darowałem.dziwny ten problem z mms. Gdzies wyczytałem ze zmiana ustawienia apn pomaga Odp: OnePlus One CyanogenMod 12 mms problem (18.08.2015, 12:33) Witam, należy w konfiguracji dokonać wyłącznie jednej zmiany:Protokół APN (IPv4/IPv6) co wy spece na to???nie chce grzebać by nie pokiełbasić ustawień. Czekam na wasze opinie. Usunołem zbędne apn i zainstalowałem hangouts i po zmianie tych parametrów jaby sie szybciej wysyłały mms. Ale to zdanie laika.Jeśli ktos to sprawdzi tez bedzie porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Każdy custom ROM ma jakieś bugi... Moim zdaniem, jeśli mimo zmiany apki dalej to się dzieje, to CM może wspierać tylko hangouts'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 fakt nie ma nic idealnego:).Wspiera czy nie wspiera ale ważne że dział.Tak że na problem mms polecam tą apkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Przy instalacji przez TWRP wyskakuje błąd error 7 co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Dobrze pobrany rom? + w zipie go masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 zainstaluj przez cwm https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087012787 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Tak pobrany dobrze i w zipe Spróbuje przez cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 u mnie jest dziwny problem z tym romem a mianowicie tel co jakis czas sie wylacza... tymczasowo jest na stock... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Przez cwm to samo Status 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 musisz pobrac jeszcze raz w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ponowne pobranie nic nie dało nadal status 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 sprobuj z ta wersja https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087012775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Bez zmian to samo status 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 hmm.. na jakim romie jestes(brandowany czy cos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek538 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Wczoraj jak próbowałem byłem na czymś takim S7580XXUBNI3_S7580OXFBNJ1__S7580XXUBNI3 pobranym z chomika a teraz jestem na turbo trend i tak dalej status 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 to musi byc karta kopnieta.. sprobuj z inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illutorium Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Godzinę temu, Stefek538 napisał: Wczoraj jak próbowałem byłem na czymś takim S7580XXUBNI3_S7580OXFBNJ1__S7580XXUBNI3 pobranym z chomika a teraz jestem na turbo trend i tak dalej status 7 Spróbuj na "UBOF". (Wyszukiwarka: s7580 Samsung live,Pierwsza strona) - z "trójwymiarowej myszy" (vide Chomik) nie polecam bo w prost: Nie polecam. Otwarte dla GNU/GPL? Nie sądzę... W dzisiejszych wczasach to jest już Google Drive lub Dropbox. Pierwszego nie trzeba polecić od razu - bo to Synchro z Google+. (Chociaż dwie posiadają synchro z Google+) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 dziwne to jest,restarty tez miałem tylko kilka.co do kolegi to może wgraj czystego i dopiero potem cm 12 ja na turbo trendzie tez miałem kłopot na stocku poszło. Może znalazłe przyczyne wyłączenia tel. po wgraniu trwp nie było roota.zrobiłem go i tel jeszcze jakby sprawniej działa czy nie bedzie się wyłączał zobacze. U żony miałem ten sam problem,ponowne pobranie roomu i wipe pomogły i bez problemu zainstalowane cm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Właśnie zainstalowałem ten ROM. Miałem problemy z CWM. Może komuś się przyda opis moich bojów Zainstalowałem przez Odina CWM, SuperSu. SuperSu działał, jednak nie można było odpalić recovery CWM, jedynie oryginalny włączał się. Tzn. po pierwszym włączeniu po flashowaniu CWM włączał się, ale tylko raz i nie można było zainstalować romu. Próbowałem wiele razy włącznie z uwagami z postu. Bez rezultatu. W oryginalnym poście na forum.cyanogenmod.org jest już nowsza wersja romu i opis by instalować nie CWM ale TWRP. Też próbowałem więc z TWRP, z tym samym skutkiem. Gdzieś wyczytałem, że ktoś poradził sobie z podobnym problemem. Zaraz po flashowaniu Odinem gdy pojawia się napis PASS, należy odłączyć kabel USB i od razu wyjąć baterię. 2x próbowałem wgrać CWM. Bez rezultatu. Recovery w ogóle się nie włączał. Jednak następnie wgrałem TWRP z tą samą procedurą po wyświetleniu się Pass i TWRP włączył się. Wg opisu z forum.cyanogenmod.org wyczyściłem telefon prócz karty SD (Wipe). I instalacja CM12.1 + GApps przebiegła bez niespodzianek Aha, Android był operatora, 4.2.2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 daj linka do nowszej wersji i co zmienili??bede wdzieczny za info bo nie umiem znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Proszę bardzo https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087012775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ale co poprawili??nie widze zadnej wzmianki szkoda ze mój angielski kuleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Naorawione lagi i lepsza ikonka baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi