DusieK Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witajcie Mam dobrą wiadomość dla posiadaczy Trend Plusa, jest CyanogenMod 12.1 stabilna wersja Wymagania: CWM/TWRP ROOT Pliki do pobraniaRoom [TUTAJ]Gapps [TUTAJ] Screeny Instalacja Robimy Backup (zalecane) Wchodzimy do Custom Recovery Robimy wipe data/cache Flashujemy paczke z romem i gappsami Reboot system Źródłohttp://forum.cyanogenmod.org/topic/116672-romunofficialstablecm121galaxy-trend-plus-s-duos-2-gt-s7580-gt-s7582/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Są jakieś bugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wersja stabilna, chyba nie ma ale radzę samemu przetestować bo nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 @Renox przetestuj i daj znać, może mamie zainstaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 @DaRkShAdOw nie mam tego tel, chcialem sie spytac czy ten cm ma jakieś bugi bo na trend/Plus zawsze były jakieś bugi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 No on ma lumię, to jak Ci powie? Tyle możesz się dowiedzieć..na xda na pewno jest wątek o tym romie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Podałem oryginalny wątek w temacie możecie poczytać np komentarze innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam. Powie mi ktoś jak to wgrać?? Cmw podaje mi cos takiego instalation aborded. Dlaczego. Po tym wgrałe czystego stocka bez problemu. może ktoś wie o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Spełniłeś wymagania? Root oraz CWM? @venon81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opisz co robiłeś. Jakie masz recovery itp. Najlepiej jak będzie screen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 tak root juz mam dawno zrobiony inacze nie wgrałbym nic a miałem turbo trenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 cwm najlepiej wgrać jako .tar.md5 przez odin, mi też nie działało a z tym cwm tar md5 poszło bez problemu a rom jest naprawdę niezły, telefon chodzi dużo szybciej niż do tej pory i mama zadowolona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 pobrałem oba pliki wrzuciłem je na sd weszłem w cmw 6 bodajrze i dałem instal zip jakby sie instalowało i nagle stop.backup i wipe tez zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zainstaluj to recovery tak jak @DaRkShAdOw sugieruje. Kompatybilne recovery z tym oprogramowaniem znajdziesz pod adresem https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087012787 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Już sie instaluje .Dzieki za pomoc I potwierdzam całkiem szybko działa szybciej niż turbotrend a i estetycznie super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrocan Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 ROM na prawdę stabilny. Przed chwilą instalowałem najnowszy build z Jenkinsa sandpox'a i działa świetnie. Jeszcze nie wiem co z baterią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 @up moge zapewnic ze jest duzo lepiej niz na stock. u mnie jest to naet 2 dni(czasem wifi, fb i inne tego typu, i czasem zadzwonic czy cos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 szloda tylko że apka do mms ich nie wysyła dopiero hangout daje rade. Pozatym brak smigan az miło ni lepiej niz stock. Bateria też lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Problem z mmsami pojawia sie w cm 12+ taki bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 poprawka 10+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 A jakiś konkretny sposób jest na to???Jakie apki polecacie chodzi mi o szybkość działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zainstalowanie innej apki do SMS/MMS pomoże Ta od Google jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ok przetestuje.Bo szczerze Hangouts troszkę wolno chodzi i jakois mi nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wybierz jedną z tych podanych niżej, najlepszych aplikacji Textra SMS Chomp SMS 8sms TextSecure EvolveSMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon81 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi