L0LEK Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam ! Nie dawno odkryłem że mój telefon może działać jako Dual Sim .. Moje pytanie brzmi , który operator ma najkorzystniejsze pakiety internetowe ? Myślałem nad Play co na ten temat uważacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 @L0LEK w plusie bodajze było 10gb za 10zl, a jak chcesz kombinować bierzesz najtańszego neta na umowe bez urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Umowa odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 idea, starter 37gb za 65zł i na rok, ale szybkość... http://allegro.pl/internet-na-karte-orange-free-36-9-gb-12m-fv-23-i5407857037.html, wypukasz i kupujesz drugi starter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A ja dziś w reklamie play słyszałem że stan darmowy za 10zl internetu 10gb i coś tam jeszcze [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A ja dziś w reklamie play słyszałem że stan darmowy za 10zl internetu 10gbPotwierdzone info, mój kolega ma i cieszy się, że on ma a ja nie [emoji3] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 no ale play nie ma nadajników, no wybaczcie, na "edge" ma to działać? 1. polsat2. plus3. idea4. era5. play mimo ze polsat i plus teoretycznie jedna firma maja osobne plany taryfowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Połącz w smart dom + domowy internet i masz jedną taryfę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Idea? Orange wraca do korzeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 przecież zmiana nazwy to nic innego jak ominiecie polskiego chorego prawa w kwestii podatków, zmiana nazwy = 10-15 lat niepłacenia podatków ŻADNYCH a najlepsze ze konta maja w SZWAJCARII WSZYSTKIE SIECI wiec życ nie umierać i sie bogacić, dla mnie nazwy zostały stare bo to ten sam burdel jaki był Połącz w smart dom + domowy internet i masz jedną taryfę.ja wole negocjować lepsze mam promo niz połączenie usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 przecież zmiana nazwy to nic innego jak ominiecie polskiego chorego prawa w kwestii podatków, zmiana nazwy = 10-15 lat niepłacenia podatków ŻADNYCH a najlepsze ze konta maja w SZWAJCARII WSZYSTKIE SIECI wiec życ nie umierać i sie bogacić, dla mnie nazwy zostały stare bo to ten sam burdel jaki był Większość firm tam robi. A małe przedsiębiorstwa muszą płacić. Nie mają zbytnio jak uciec od podatków, chociaż można inwestować..ale ile można inwestować Dlatego też Unia powinna ujednolicić prawo pod względem "ucieczki". Ale to inna inszość. Co do negocjacji. W play coś wywalczysz, ale w innych sieciach ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 w każdej wynegocjujesz, ale music miec mocne argumenty ja pójde do polsatu juz mi kawke robia i tak debatujemy z 2h, i zawsze zbijam maxymalnie ile sie da, pójde do play, to samo, do ery nie ma problemu, ba, ostatnio taka oferta dla mnie była że mało co bym sie przeniósł ale polsat jak zawsze dał mi lepsze argumenty wiec raczej wam sie nie chce totalnie i łapu capu pierwsze z półki * nie mam na mysli nikogo konkretnie ale określenia sa ogólne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi