wojtek rado Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam mam problem otuz moja xperia neo v sie śćina nawet na Romie ultimate hd + kernelu lupus i nawet na romie ics sie tnie od sony a nawet na cmie ,cm10,cm10.1,cm11 i dalej prosze o szybką pomoc 0d was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 To juz trochę stary telefon jest. Wiec nie ma co od niego wymagać. Zainstaluj jakiś porzadny cusyom rom. Podkręć procesor, zrób swapa itp. Moze pomoże Aczkolwiek cudów bym nie oczekiwał. Teraz to 1gb ramu to minimum do komfortowego użytkowania androida jest potrzebne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Zly temat .. Zly dzial .. Poprawilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojtek rado Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 @Zacksu22, mam jescze lg l65 on to sie nie tnie@DusieK, a ty jaki polecisz rom na ten telefon???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 @Zacksu22, mam jescze lg l65 on to sie nie tnieNo bo ma 1gb ramu i dlatego. Neo v ma tylko 512mb.Chociaż to był kiedyś jeden z lepszych jednordzeniowych telefonów to teraz juz ma prawo nie wyrabiać. Wymagania aplikacji wciąż rosną. A ramu nie przybywa. Sam sklep play zajmuje juz u mnie 23mb reszta usług Google tez ponad 20mb.Pamiętam jak jeszcze sklep pkay zajmował niecałe 10mb.Zrób tak jak pisałem, może pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja CM oczywiscie .. Telefon stary wiec sciny moga byc .. Powywal nie potrzebne apki podkrec procka (jak sie da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojtek rado Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 @Zacksu22 ale jaki custon rom polecisz który najlepiej działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja CM oczywiscie .. Telefon stary wiec sciny moga byc .. Powywal nie potrzebne apki podkrec procka (jak sie da)Ooo o tym zapomniałem. Żeby wywalić/zamrozić niepotrzebne aplikacje możesz użyć titanumbackupA do podkręcenia procesora polecam apke no frills Niestety ale nic więcej po za tym nie zdziałasz@Zacksu22 ale jaki custon rom polecisz który najlepiej działa??Nie testowałem żadnych customów na swojej xperii neo. Bo moja ma dziwne problemy z dotykiem jak cokolwiek na niej robie. Mam stocka 2.3 bez usług Google. I używam tego telefonu tylko jako latarka, odtwarzacz muzyki i filmów. No czasami jeszcze podepne klawiaturę usb i pogram na neo w Final Fantasy VIII na emulatorze epsxe. I to tyle . Uzywam na codzień xperii SP LTE. Ale jej planuję się pozbyć bo już mnie denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojtek rado Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 A Rom Gin2Kat + kernel Night elf bedzie jakas poprawa telefonu sprawnośći??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Nie wiem, nie mam tego urzadzenia, najlepiej jak bys sam przetestowal .. No i nie pobieraj np takiego fb, messengera co pobiera duzo pamieci, zamiast tego mozesz fb lite 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wojtek rado
Witam mam problem otuz moja xperia neo v sie śćina nawet na Romie ultimate hd + kernelu lupus i nawet na romie ics sie tnie od sony a nawet na cmie ,cm10,cm10.1,cm11 i dalej prosze o szybką pomoc 0d was
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi