kamil zawadka Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam. To są już niestety problemy z oprogramowaniem. Telefon się zawiesza Ja bym na Twoim miejscu przywrócił ustawienia fabryczne i zainstalował 360 Security. Jest to optymalizator i antyvirus w jednym. Polecam. Polecam też odinstalować niepotrzebne aplikacje A i... Ja w Twoim przypadku bardziej postawiłbym na zrootowaniu telefonu i wgraniu jakiegoś innego ROMu (systemu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Telefon ma roota a i mam w zanadrzu CM11, z którym prowadzę jeden wątek o nie działającym aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Hmmm... CyanogenMod jest oficjalny czy nieoficjalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wersja CM11 to 11-20141101-UNOFFICIAL-nanhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Jest to niestety nieoficjalny ROM, więc mogą być takie problemy. Powiedz mi jedynie jeszcze jakie aplikacje zostają zamykane? Zamykają się też aplikacje systemowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam. To są już niestety problemy z oprogramowaniem. Telefon się zawiesza Ja bym na Twoim miejscu przywrócił ustawienia fabryczne i zainstalował 360 Security. Jest to optymalizator i antyvirus w jednym. Polecam. Polecam też odinstalować niepotrzebne aplikacje A i... Ja w Twoim przypadku bardziej postawiłbym na zrootowaniu telefonu i wgraniu jakiegoś innego ROMu (systemu)Tak niech instaluje jakiś syf, co mu jeszcze bardziej zmuli telefon. A do autora. Niestety ale Xperia E to już prehistoria. I nie na co wymagać od tego telefonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Cały czas wywala mi skype co parę minut, a jak tel się zacina czy zawiesza to wywala dość często usługi Google Play, Facebook a żadziej snapchat antywirus 360 i camera FV-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tak niech instaluje jakiś syf, co mu jeszcze bardziej zmuli telefon. A do autora. Niestety ale Xperia E to już prehistoria. I nie na co wymagać od tego telefonuKażdy telefon da radę zoptymalizować kolego i nie każdy musi mieć nowoczesne telefony. Te forum nie jest do wytykania, by ktoś zmienił telefon, tylko do pomocy w jego optymalizacji. 360 Security nie jest żadnym syfem. Istnieje też wersja 360 Security Lite, jeśli komuś zależy na pamięci Mój Sony Xperia M4 Aqua (jeszcze nie ruszany) uwierz mi... Mimo 8-miu rdzeni i 2GB RAM umie się zawiesić. Po instalacji 360 Security nie widzę tego problemu. Sam wypróbuj, a potem nazywaj syfem A teraz do autora... Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne CyanogenModa i zrób wipe cache w custom recovery Jeśli to nie pomoże, to myślę, że to jest wina CyanogenModa. Tak jak mówiłem jest to wersja nieoficjalna... Wszystkiego można się spodziewać Ale nie traćmy nadziei... Odwiedź jeszcze dział optymalizacja i zainstaluj łatkę. Mam nadzieję, że powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Tylko że z mam teraz zwykły ROM xperii i na niej mam problemy, a w cyanogenmodzie to mam problem z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Każdy telefon da radę zoptymalizować kolego i nie każdy musi mieć nowoczesne telefony. Te forum nie jest do wytykania, by ktoś zmienił telefon, tylko do pomocy w jego optymalizacji. 360 Security nie jest żadnym syfem. Istnieje też wersja 360 Security Lite, jeśli komuś zależy na pamięci Mój Sony Xperia M4 Aqua (jeszcze nie ruszany) uwierz mi... Mimo 8-miu rdzeni i 2GB RAM umie się zawiesić. Po instalacji 360 Security nie widzę tego problemu. Sam wypróbuj, a potem nazywaj syfem A teraz do autora... Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne CyanogenModa i zrób wipe cache w custom recovery Jeśli to nie pomoże, to myślę, że to jest wina CyanogenModa. Tak jak mówiłem jest to wersja nieoficjalna... Wszystkiego można się spodziewać Ale nie traćmy nadziei... Odwiedź jeszcze dział optymalizacja i zainstaluj łatkę. Mam nadzieję, że powinno pomóc Tak tak na pewno to żaden zamulacz systemu nie jest. Już to przerabiałem i to właśnie na Xperii E. Jak ją miałem. Jedyne aplikacje które przyspieszały jako tako ten telefon to Seeder i no frills. Nie ma co wymagać cudów od wiekowego już telefonu. I nie kazałem mu zmieniać telefonu. Wskaż mi gdzie tak napisałem. A wracając do tematu. To jedyne co moze zrobić zeby przyspieszyć ten telefon. To wgrać stock rom. Powyrzucać śmieci z niego dzięki root. Podkręcić procesor. Zainstalować seeder. I to tyle co może zrobić z tym telefonem. On ma tylko 512 ram i stary procesor Qualcomma na armv7 Który już wszystkiego nie pociągnie. I takie są realiaTylko że z mam teraz zwykły ROM xperii i na niej mam problemy, a w cyanogenmodzie to mam problem z aparatemCoś za coś. Cyanogenmod ma to do siebie, że nie wszystko zawsze działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A mam pytanie, dało by się zrobić ROM z dwóch ROM-ów, bo chciałbym zrobić CM10 z wyglądem CM11 i andkiem 4.4.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A mam pytanie, dało by się zrobić ROM z dwóch ROM-ów, bo chciałbym zrobić CM10 z wyglądem CM11 i andkiem 4.4.4?CM jest albo w wersji CM10, albo CM11. Odpowiada to wersji Androida A do robienia ROMów są developerzy Samemu tego niestety nie zrobisz, chyba, że nieźle byś ogarnął Linuxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 A mam pytanie, dało by się zrobić ROM z dwóch ROM-ów, bo chciałbym zrobić CM10 z wyglądem CM11 i andkiem 4.4.4?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2535522Polecam rom experia i odpowiedni kernel do niego. Mi działał nawet znosnie. Zresztą są tam różne customy i kernele. Moze któryś ci przypadnie do gustu. A tak swoją drogą. Mialem 3 te xperie e. I jak wyszedł ten telefon (premiera na świecie), to działa dobrze. W tym roku miałem dwa te telefony. Poużywałem trochę. I porażka. Muli to niemiłosiernie. Już lepiej wspominam Galaxy I9000, bo ma większe wsparcie sceny androidowej i nie muli tak nawet na stock romie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil zawadka Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Oki, zainstaluje sobie experie i też spróbuje zrobić ROM z dwóch ROM-ów Dziękuję wam za pomoc, ale mam jeszcze jedno pytanie odnośnie do eXperii. Są jakieś problemy, czy coś nie działa tak jak cyanogenmodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Oki, zainstaluje sobie experie i też spróbuje zrobić ROM z dwóch ROM-ówDziękuję wam za pomoc, ale mam jeszcze jedno pytanie odnośnie do eXperii. Są jakieś problemy, czy coś nie działa tak jak cyanogenmodzie?Mi na tym romie działało wszystko. Co prawda za pierwszym razem nie działał internet z danych komórkowych. Ale po reflashu stock roma i zrobieniu wszystkiego od podstaw. Bootloader, root, Recovery itp. Wszystko działało. Na [..] jest temat z tym romem. To tam ci pomogą jakbyś pomocy potrzebował Edytowane 22 Października 2015 przez DusieK Reklama konkurencyjnego polskiego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 @Zacksu22 prosze nie reklamowac konkurencyjnego forum .. Jeszcze raz i zostaniesz nagrodzony ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamil zawadka
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi