dre4merOn Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Cześć, chciałbym sprawić sobie nowy telefon. Do 1300zł. Chciałbym by miał 2 GB ramu i Androida 6.0 Marshmallow. I chciałbym by to była nówka. Co wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Polecam Sony Xperie M4 Aqua. Ma dostać Andka 6.0 Chyba, że w ofertach w salonie poszukasz Sony Xperię Z3 Polecam Play. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 M4 Agua odpada. Widziałem telefon na żywo nie w salonie u kogoś i nie podoba mi się jakoś. Z3 fajna ale grubo przekracza mój budżet... A i nie chcę żadnych umów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 @Nivez jak nie starczy na Z2, to może Z1C? ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Okej telefon a nic z większym ekranem nie znajde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Znaleźć zawsze znajdziesz ale z ceną do tylu będzie ciut problem, dla przykładu xperia Z2 to dobry i duży fonik, niestety nówka troszke więcej kosztuje niż chcesz wydać, Hmm... Zobacz htc one m8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 @PeliKan Z1C nie dostanie ponoć andka 6.0 od Sony :c ale i tak go polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Hmm @DusieK dzięki za info ehh, To chyba nie wezmę tego phona.. Coś ktoś jeszcze? Chyba jeszcze się wstrzymam i jeszcze poczekam. HTC nie chcę. Ewentualnie ile bym musiał dołożyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Zawsze mozesz wgrac custom rom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 HTC? Taka sama cena w Play co za Sony Xperie M4 Aqua 589zł w mixie 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 @Skuchacz kolega mowil ze nie chce telefonu u operatora .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 @Skuchacz kolega mowil ze nie chce telefonu u operatora ..Podaję przykład. Nie wiem jak tam sprawa na allegro wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja tak w ogóle nie wiem po co ma być obowiązkowo ten android 6.0 z1c dla przykładu byłby dobry a kwestia wersji androida to lepiej i tal wgrać custom rom. Na stocku i tak podejrzewam ze nie będziesz zbyt długo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Jak już mam zmieniać telefon to chciałbym być z niego w pełni zadowolony. I chciałbym mieć aktualizację do 6.0 Marshmallow. Może ktoś coś jeszcze poleci? Mogę trochu dołożyć jeśli trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Oneplus One, Oneplus X (wychodzi 29 października, moim zdaniem warto poczekać), LG G3, Asus Zenfone 2, Xiaomi Mi4, Motorola moto x 2nd, Nexus 5, Xperia c4Podałem te telefony, które moim zdaniem są warte uwagi w tej cenie i powinny dostać andka 6.0, nie jestem pewny co do wszystkich, dlatego tę kwestię pozostawiam Tobie do sprawdzenia. Mam nadzieję, że trochę pomogłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Może nexus? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5728856600 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Chciałbym raczej jak już za 1400zł to coś z Samsunga jeśli można prosić. Ehh ja to jestem nie zdecydowany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 http://allegro.pl/samsung-galaxy-s5-g900f-darmowa-wysylka-i5736281811.html ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @DaRkShAdOw miej na uwadzę że Ty byś z takiego źródła nie kupił bo to jest sprzedaż wysyłkowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Ehh Panowie czyli nie ma telefonu który by spełniał moje wymagania? xD Bo raczej wolałbym jednak mimo wsio nówkę. Chyba zostanę przy starym a kasę wydam na coś innego. xD Albo wpłacę do banku.... Chyba, że coś jeszcze polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 @Nivez www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-sony-xperia-t3-czarny,id-238489 xperia t3 czarnawww.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-galaxy-grand-neo-plus-gt-i9060-czarny,id-304981 galaxy grand neo plushttp://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-sony-xperia-m4-aqua-czarny,id-345181m4 aqua www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-sm-a300-galaxy-a3-czarny,id-304993 galaxy a3www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-sm-g361-galaxy-core-prime-ve-szary,id-404129 galaxy core prime vehttp://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-sm-a500-galaxy-a5-czarny,id-305005galay a5 http://www.mediaexpert.pl/smartfony/smartfon-samsung-sm-g800h-galaxy-s5-mini-czarny,id-302533galaxy s5 mini wystarczy Ci tyle linków? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Niestety Peli ale żaden z tych.. Nigdy nie kupię tego telefonu chyba już na pewno haha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Czego oczekujesz od telefonu ? Moze tak bedzie nam latwiej nam pomoc .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 To wpłać hajs do banku na oprocentowanie. Jak będzie 3500 tysiąca to kupisz sobie S7 Edge w następnym roku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Yuki Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Duży ekran - NOTE 3/4, Xperia Z Ultra, T2 Ultra (nie wiem czy dostąną andka 6.0 tak btw), SGS5 jeszcze. Dalej - S4 (custom rom załatwi sprawę z 6.0), Huawei P8 Mate, P8 Lite, Xperia M2 ma podobno dostać aktualizacje, coś z ZTE może ? Nie wiem czy wszystkie z wymienionych dostaną aktualizację (odsyłam do plotek z PCLab'u, gdzieś pisali) ale te telefonu wydają mi się najbardziej konkretne jeśli chodzi o cenę i mozliwości. Dodatkowo LG G Flex (ale to już cena w granicach 2k lecz gwarantowany 6.0) i HTC Eye ale nie wiem jak u niego z andkiem i ceną. Mam nadzieję że pomogłem EDIT :: Zapomniałem całkiem - ASUS ZenFone 2 jeszcze (?) i oczywiście "pogromca flagowców" czyli One + oraz One+ Two . Swoją drogą tak poza tym nie każdy ma 2GB Ram ale czy to aż tak ważna sprawa ? jeśli potrzebujesz tych 2 GB tylko do gier to moge śmiało stwierdzić że 1 wystarczy Najsłabszym z wymienionych telefonów chyba jest tu P8 Lite i M2 a śmiało stwierdzam że M2 wystarczy żeby w miarę swobodnie pograć przykładowo w DH5 czy Kritika (2 dość wymagające gry). Edytowane 18 Października 2015 przez Adrian Yuki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Okej chyba wybrałem ASUS ZenFone 2 . A co sądzicie o samej firmie ASUS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Cześć, chciałbym sprawić sobie nowy telefon. Do 1300zł. Chciałbym by miał 2 GB ramu i Androida 6.0 Marshmallow. I chciałbym by to była nówka. Co wybrać?
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi