Hyniek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkiler86 Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Panowie mam problem z bootloaderem. 2 dni męczę się. Żadna metoda nie idzie. 2 razy security error złapałem. Próbowałem p940recovery, rom toolkit 2.0.1, l9-unlock tool. Nic a nic nie idzie. Jakieś pomysły. Wersja androida 4.1.2 v20f play. Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Spróbuj z Androidem ICS, chociaż ja też nie dałem rady odblokować bootloadera nawet na tym systemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Im starszy system tym lepiej. Nawet jeśli pójdzie na v20c to już na v20d nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Podobno najpewniej jest mieć kabel 910K, więcej info znajdziesz w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrPro Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Daje VOL+ i nic sie nie dzieje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 z przytrzymanym vol+ podłączasz pod pc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogiwe Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam , Dołączam się do tematu odblokowania bootloadera, próbowałem wiele razy na różnych wersjach i nic nie dawało. Zakupiłem kabel 910k jak na forach polecali, jednak nie wiem czy on jest wadliwy, ponieważ po podłączeniu telefonu do komputera bateria nagle wskazuje 100% naładowania, ale nie pokazuje żeby się ładował, lub był podłączony do komputera. Sam komputer widzi telefon w panelu sterowania w urządzeniach (screen w załączniku) tak samo widzi w LG Mobile Support Tool (sam nawet sterowniki zainstalował), ale sam telefon nic, tylko to 100% naładowania. Przy próbie wgrania systemu v10a aplikacja się crashuje, gdzie przy normalnym kablu tak się nie działo. Czy to może być wadliwy kabel ? Screeny pokazują jak pokazuje się telefon po podłączeniu do komputera i co się dzieje przy próbie wgrania systemu v10a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi