Two Ras Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witam.Chciałbym sie dowiedzieć gdzie mógłbym znaleźć CM Installer i czy jest on w ogóle jeszcze dostępny?Installer na windowsa udało mi sie pobrać z tematu z tego forum odnośnie tego jednak strona z installerem na androida jest niedostępna.Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Hmm nie wiem czemu to znikło.Widocznie coś CyanogenMod pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Two Ras Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A w przypadku apk pobranego z innego źródła można bez obaw instalować?CM przypadkiem nie wycofało możliwości instalowania przez CM Installer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Na razie nie wiem. Nie ma informacji, co gdzie i jak i dlaczego.Wolałbym abyś ręcznie instalował romy z pozycji recovery.CM Installer nie wspiera wszystkich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Two Ras Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Posiadam SGS3 a z tego co mi wiadomo to jest to model wspierany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @Two Ras Raczej tak ale jak @NeoCM wspominał lepiej wgrywać ręcznie wszystko, co ja też zalecam. Przynajmniej unikniesz błędów nietypowych, które się zdarzają udziom co skorzystali z tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Two Ras Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A odnośnie tego ręcznego to sprawdzałem temat o tym i wgrywałem już roota przez Odina jakiś czas temu.Mam już wgrane to recovery czy wgrywa je sie jakoś osobno czy jest wgrywane razem z rootem?Przepraszam ale jestem w tym laikiem ,a wole uniknąć uszkodzenia telefonu.I widziałem do tej pory pare tematów z S3 i wgrywaniem CM na Kitkacie ,a mogę równie dobrze spokojnie wgrać sobie CM Lollipop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @Two Ras jak chcesz wgrać cusom rom na stocka, to w zupełności wystarczy Ci, jednakże jak chcesz mieć i custom recovery i stocka i roota to wystarczy że zastosujesz się do tej instrukcji http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4960-samsung-i-nie-tylko-szybki-poradnik-jak-zrootowa%C4%87-urz%C4%85dzenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Two Ras Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A na tym stockowym recovery mogę wgrać CM 12?Widziałem poradniki gdzie mówią że należy mieć philz touch jednak przy próbie wgrania przez recovery wyskakuje "Signature verification failed" i nie chce mi sie już z tym walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie, do wgrywania custom romow jest potrzebne custom recovery .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Two Ras Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dobrze panowie dzięki za wszekie odpowiedzi ,ale mam ostatnie pytanko.Wgrałem clockworkmoda 6.0.5.0 i do tego PhilZ Toucha 6.48.4.Po wejściu w recovery uruchamia się Philz i pierwszym krokiem w instalacji jest Wipe Data/Factory reset jednak po wejściu w tą opcje rozwijają się 2 opcje a mianowicie: Wipe Data/Factory Reset oraz Clean to Install a New ROM i nie wiem które mam wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ta 2 raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Two Ras Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A opcja "Clean to install new rom" wykonuje już te pozostałe czynności jak dalvik format + cache? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Two Ras
Witam.
Chciałbym sie dowiedzieć gdzie mógłbym znaleźć CM Installer i czy jest on w ogóle jeszcze dostępny?
Installer na windowsa udało mi sie pobrać z tematu z tego forum odnośnie tego jednak strona z installerem na androida jest niedostępna.
Z góry dziękuje za pomoc
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi