Zacksu22 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Jak w temacie.Telefon jest nowy z Androidem 5.Komplikacji takiej jak na screenie.KingoRoot wywala błąd po 90% rootowania.Zaktualizowałem z v10a na v10bKtos ma jakieś pomysły jak to ruszyć?Bo nie ukrywam przydałby się root do sdmaid itp.Będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 NeoCM Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Sprawdź tym sposobem. Tam masz pliki do pobrania.Jak zadziała, to możesz napisać sposób- dużo osób ma problem właśnie z rootem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Się znaczy którym sposobem? Bo nic żadnego linka nie podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 @NeoCMPróbowałęm tego i poszło niby poprawnie.Ale nie widać nigdzie apki su .Rozkładam ręce już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Możesz ją zainstalować że sklepu Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Zainstalowałem i dalej nic. Zero roota. Sprawdzam jeszcze kingoroot spróbuję zrootować przy użyciu wersji pc.I jak nie pójdzie to daję sobie spokój. Edit. Wersję softu v10c z play rootuje mi już ponad 20 minut i 2 razy już się zrestartował telefon przy użyciu kingo root.Widzę że będzie ciężko zrootować ten model.No nic w ostatecznosci zostanę na czystym niemodyfikowanym stocku.root failed po ponad 20 minutach. Rzeknę tylko *urwa ***.....Żadnym sposobem nie idzie.... Edytowane 18 Września 2015 przez PeliKan Nic się nie urywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 a na stronie chainfire są pliki z rootem, uniwersalne(chyba, nie wiem, bo nie używałem)może spróbować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 a na stronie chainfire są pliki z rootem, uniwersalne(chyba, nie wiem, bo nie używałem)może spróbować?To nic nie daje.Bo nawet po wgraniu su wywala błąd.Zostaje czekać az ktos rozpracuje całkiem metodę na roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 @Zacksu22 a apka iroot próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @Zacksu22 a apka iroot próbowałeś?Tym jeszcze nie próbowałem.Bo raz w jednym urzadzeniu miałem su po chińsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @Zacksu22 to spróbuj, po tem pobierz apke supersu i ręcznie ją przenieś do system/appbądź system/priv-app i nadaj uprawnienia i reboot, potem skasuj te ich chinśką apkę su 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zacksu22 Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @Zacksu22 to spróbuj, po tem pobierz apke supersu i ręcznie ją przenieś do system/appbądź system/priv-app i nadaj uprawnienia i reboot, potem skasuj te ich chinśką apkę suNiestety nic z tego.Wywala mi cos takiego.I jak klikam root chwile myśli i wraca do tego ekranu.Ale jaja.Spróbowałem jeszcze raz apką kingroot i poszło.Root jest dziwna sprawahttp://www.w0lfdroid.com/2015/05/How-to-Remove-Replace-KingUser-KingRoot-with-SuperSU.html?m=1Zrobiłem jeszcze to i mam superuser po Polsku.W końcu porządny root.Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zacksu22
Jak w temacie.
Telefon jest nowy z Androidem 5.
Komplikacji takiej jak na screenie.
KingoRoot wywala błąd po 90% rootowania.
Zaktualizowałem z v10a na v10b
Ktos ma jakieś pomysły jak to ruszyć?
Bo nie ukrywam przydałby się root do sdmaid itp.
Będę wdzięczny za pomoc
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi