Szymon Sawczyn Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ok dzięki teraz już wiem co i jak. Ogólnie aplikacja Seeder jest zaje****. No moim Orange yomi nie mogłem pisać na GG bo tak mulił telefon a po zainstalowaniu mam odpalone GG+Skype+ na Youtube oglądam filmiki i zero lagów nic nie przycina. Polecam apke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomer1510 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wstawi ktoś screena jak najlepiej ustawić ten program ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 W sumie tam nie ma co ustawiać klikasz i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dzięki temu programowi mój Galaxy Trend dostał drugie życie Na początku różnicy nie było widać ale po paru minutach telefon dostał niezłego kopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ten seeder wyl deep sleepa, więc zaraz zobaczysz szybszy spadek bateri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 @PeliKan mam seedera od około tygodnia i jakoś zbyt szybkiego spadku baterii nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 @AlvinDkGood szczerze to nigdy nie miałem okazji go przetestowac a teraz na 4Xksie to nie sensu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 U mnie raczej nie widać różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wielka różnica na Samsung Galaxy Core Plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter pan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 witam, czy ten programik jest bezpieczny? mam na myśli instalowanie oprogramowania z nieznanych źródeł czyli jakieś wirusy itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Nie ma żadnych instaluj (sprawdzałem antywirusem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter pan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 no to dzięki za program w pełnej wersji, bo sklepie play jest do kupienia za 6.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @piter pan mamy go z legalnego źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Tak jak pisałem lagi się zmiejszyły a ładowanie stron ok 4-5sek z 20-25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didek102 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 U mnie baaaardzo przyspiesza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ci którzy korzystają z custom kernel niech podchodzą do tego narzędzia z ostrożnością. Archikernel, Boeffla ma entropy zaszyte w ustawieniach, a każdy program który kontroluje to samo może spowodować zawieszenie się telefonu lub do uszkodzenia - pisałem o tym i przypominam.Program nie jest na 100% bezpieczny o czym pisze sam developer. Po za tym nowe andriody mają juz to gdzieś zaszyte - google nie jest głupie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ci którzy korzystają z custom kernel niech podchodzą do tego narzędzia z ostrożnością. Archikernel, Boeffla ma entropy zaszyte w ustawieniach, a każdy program który kontroluje to samo może spowodować zawieszenie się telefonu lub do uszkodzenia - pisałem o tym i przypominam.Program nie jest na 100% bezpieczny o czym pisze sam developer. Po za tym nowe andriody mają juz to gdzieś zaszyte - google nie jest głupie. W takim razie mam pytanie, czy na Galaxy Trend z zainstalowanym kernelem od Sadmana i stockowym softem to narzędzie jest bezbieczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asker Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 dzięki temu, mój miniacz w końcu działa normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 @krolm100 - chyba nie pytasz się o to czy ktoś za ciebie przeszukania cały internet i dotrze do informacji co zawiera kerbel tego developera? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 seeder już zainstalowany wszystko działa,mimo poszukiwań nie znalazłem oryginalnego tematu z xda na temat tych kerneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plmaniekpl Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Polecam wszystkim. Na moim Ace 2 (z romem Omni 5.1.1) bardzo duża poprawa Genialne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzior Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Na Motce Razr XT910 w połączeniu z optymalizacją procesów w tle CM12 i automatycznym czyszczeniem w Android Assistant działa znakomicie. Zero lagów. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Na androida wirusy?To nie...bo to mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Janota Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 @kinonamO nawet tutaj . Jakby co ja Nixen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinkazki Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Zainstalowane na NeoV CM11 - bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi