Witam. Jako, że zbliża się koniec wakacji, mam zamiar zakupić nowy telefon. Zależy mi na dość dużym ekranie 5'' -5,5'' (FullHD), baterii oraz, żeby można było na nim zagrać w najnowsze gierki+ te które wyjdą do 1-2 lat. Telefon może być ze sklepu typu komputronik, albo rtveuroagd, albo z allegro (Gwar12,24/wysyłka z polski).
Zastanawiałem się nad kupnem LG G2, ale w cenie do 1000zł znajdę tylko wersję F230, która jest przeznaczona na rynek koreański. Inne modele nad którymi się zastanawiałem to: -Jiayu S3 Advanced -Lenovo Vibe x2 Z tych dwóch telefonów bardziej jestem skłonny kupić Lenovo, ponieważ jest to moim zdaniem dobra firma (mam kilka sprzętów elektronicznych od nich,np. laptop) Jeżeli, chodzi o Xperie Z1,Z2 to w tej cenie nie znajdę żadnej. Mile widziane propozycje.
Pytanie
Korti
Witam.
Jako, że zbliża się koniec wakacji, mam zamiar zakupić nowy telefon. Zależy mi na dość dużym ekranie 5'' -5,5'' (FullHD), baterii oraz, żeby można było na nim zagrać w najnowsze gierki+ te które wyjdą do 1-2 lat. Telefon może być ze sklepu typu komputronik, albo rtveuroagd, albo z allegro (Gwar12,24/wysyłka z polski).
Zastanawiałem się nad kupnem LG G2, ale w cenie do 1000zł znajdę tylko wersję F230, która jest przeznaczona na rynek koreański. Inne modele nad którymi się zastanawiałem to:
-Jiayu S3 Advanced
-Lenovo Vibe x2
Z tych dwóch telefonów bardziej jestem skłonny kupić Lenovo, ponieważ jest to moim zdaniem dobra firma (mam kilka sprzętów elektronicznych od nich,np. laptop)
Jeżeli, chodzi o Xperie Z1,Z2 to w tej cenie nie znajdę żadnej.
Mile widziane propozycje.
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi