Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Paczkę gapps instalujesz oddzielnie możesz pobrać ze strony http://gapps.cyanogenmod.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajzip Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 na moim gt s5570 po wgraniu CM-10.0.5-Venky_JB-tas oraz po wgraniu gappsow dalej nie ma klawiatury tylko wybieranie głosowe, po zamontowaiu cm-11.0.0-tass-13042014 jest klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia79 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Naprawdę świetny tutorial:) Dzęki za pomoc:) Tylko co zrobić jak mi się klawiatura nie pokazuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 @gosia79 doinstaluj inną ze sklepu - > http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2322-alternatywne-klawiatury-do-androida/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avcio2000 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Po tej pierwszej części nie chce się uruchomić recovery. Co robić?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Spróbuj przytrzymać kombinację wejścia do recovery do momentu pojawienia się napisu SAMSUNG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avcio2000 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 nic to samo a jak trzymam tak cały czas to się wyłącza i włącza od nowaWcześniej jak tego z odinem nie zrobiłem to mi działąło.Chyba żeby zrootować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Mucha Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 mam problem komputer nie rozpoznaje telefonu pokazuje brak sterownika co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Musisz je wgrac, w google wpisz "sterowniki samsung (model)" lub przez kiesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie trzeba modelu w przypadku samsungów sterowniki są do każdego galaxy'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XardoX Gaming Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Mam problem, w trybie download komputer nie wykrywa mojego tel, prze co nie mogę kliknąć start w odinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Sterowniki są? Jaki system na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Procesy Kiesa ubiłeś na kompie? Oczywiście jeśli masz go zainstalowanego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7810 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Działa !!!! Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majonez630 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jak podłączam telefon do komputera i gdy juz klikam start to pokazuje mi cos takiego Download Start... <0> Create File... <1> StartThread Detected : 1 <2> StartThread Detected : 0 <3> StartThread Detected : 0 <4> StartThread Detected : 0 <5> StartThread Detected : 0 <6> StartThread Detected : 0 <7> StartThread Detected : 0 <8> StartThread Detected : 0 <1> --- cannot open the usb serial port. code: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Zainstalowales sterowniki USB? Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Albo inny port USB jak stery masz, no chyba że kabel Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Kr Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam, mam mały problem. Robiłem wszystko krok po kroku jak na forum. Natomiast problem pojawia się podczas gdy chce uruchomić Recovery do instalacji. Wyskakuje mi w ramce nad logo Samsung : "RAMDUMP Mode ARM9 mode" i telefon stoi. Czy tak ma być? Ogólnie przy normalnym włączeniu telefon działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi