DusieK Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witajcie, mam problem z moim Trendem .. podpiołem go do kompa bo chciałem se muzyke przegrać i żaden kabel USB nie reagował .. ładowarka także .. czyżby zwarcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Gniazdo USB uszkodzone, do serwisuI nie se tylko sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 W tym problem że nie jest uszkodzone .. mój brat ma uszkodzone w tablecie a i tak jak dobrze ustawisz kabel to ładuje .. Pisze tak jak lubię .. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Sugerujesz, że gdyby to był uszkodzone gniazdo to by dalej działało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja ino mówie jak to jest w przypadku mojego brata i co w serwisie pedzieli .. telefon był podłączony do lapka i w trakcje przesyłu danych się rozłączyło i już na żaden kabel nie reagował .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mozej Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 najprościej sprawdzić ciągłość obwodu jakimś miernikiem - ja posiadam KEMOT KT890, który posiada taką funkcję. Podpinasz kabel do portu w telefonie. Z jednej strony, gdzie masz na płycie głównej piny, przykładasz jeden przewód pomiarowy. Z drugiej strony (najlepiej jakbyś miał kabel bez główki - tylko z luźnymi kabelkami) przykładasz drugi kabel pomiarowy w trybie sprawdzenia ciągłości obwodu. Jak byłby dźwięk to dany obwód jest "cały". Brak sygnału przy, którymś z pinów daje do myślenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ehh .. takiego miernika nie posiadam niestety :/ Bez tego sie nie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mozej Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 można sprawdzić na oko czy, któryś z pinów nie jest wyrwany... ale to nie daje pewności. Kumpel miał i9300, w którym port usb był wyświechtany... same piny były ładnie przylutowane, ale styki wewnątrz portu rozjechane. Wymieniłem port - słuchawka już normalnie reagowała na podłączenie kabla czy ładowarki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak bd miał czas to sprawdzę .. dzieki za pomoc .. tematu nie zamykam bo może jeszcze ktoś wpadnie na pomysł lub miał taką samą sytuacje i udało mu się naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 muzykę możesz zgrać bezpośrednio na SD za pomocą jakiegoś czytnika a potem najwyżej przenieść na wewnętrzną, a z ładowaniem.. kup to, sam używałem takiej i git było xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jeśli nie chcesz do serwisu oddawać telefonu, do naprawy, to chociaż oddaj telefon do sprawdzenia... On tam już miernikiem sprawdzi Ci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Temat zamykam, jakimś cudem udało się naprawić Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DusieK
Witajcie, mam problem z moim Trendem .. podpiołem go do kompa bo chciałem se muzyke przegrać i żaden kabel USB nie reagował .. ładowarka także .. czyżby zwarcie ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi