szymonch Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) 32 minut temu, Mitlex napisał: Jesteś ustawiony jako administrator czy jako gość? Hmm. dobre pytanie. Właśnie szukam tego i np w Ustawienia/Użytkownicy i profile jest: Ty(Owner) oraz Gość. Jak dotykam Ty(Owner) wyskakuje komunikat: Kontakt nie istnieje. Czy to może w innym miejscu, nie widzę opcji zalogowania na admin Edytowane 20 Stycznia 2016 przez szymonch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 to normalne, wejdź w ustawienia --> zabezpieczenia --> administratorzy urządzenia i zrób ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mam tak: A w menedżerze urządzenia tak: Co to znaczy: zrób ss? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 SS = screen shot = zdjęcie ekranu. Spróbuj ustawić nowy wzór blokady i usunąć z opcji blokada ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zrób screenshota, czyli to co wysłałeś. Dezaktywuj menedżera urządzeń android Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Po dezaktywowaniu menedżera jest to samo, mogę ustawić inny wzór ale nie mogę wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Hmm.. Nigdy się z takim czymś nie spotkałem.. Dziwne.. Problem występuje od instalacji cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 spróbuj na nowo wgrać CM. Wróć do stocka i ze stocka wgraj CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 No i tak miałem przeinstalowac ale na inny jakiś stabilniejszy. Co byście polecieli? Lekki i niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Niezawodny to jest stock. Każdy custom który nie bazuje na stock musi mieć jakiś bug, ale CyanowySamsung poradzi ci jaki rom wybrać bo ma ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ogólnie ten mi się bardzo podoba, ale drażni mnie strasznie wyłączanie się telefonu, zawieszanie itp. a często się to u mnie zdarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czekaj na następne aktualizacje a będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 @szymonch Szczerze to na jakim buildzie siedzisz z jakiego dnia? Bo mnie się staruszka nie zawiesza tak, że pomaga wyciągnięcie batki lub przyciśnięcie przycisku włączania/wyłączania. Owszem przymulić się ostro potrafi ale wychodzi z tego kryzysu cało. Co do innych Custom ROM'ów dobry też będzie Resurection Remix lub nieoficjalny Slim na 5.1.1, bo ten na 6.0jest w powijakach jeszcze. Mimo wszystko zostałbym na CM 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 @CyanowySamsung 20151230, nie aktualizowałem specjalnie bo świeżo po niej mulił się telefon a pod koniec tygodnia chodził lepiej, no i narazie jest jako tako, baterie też czasem wyjmuje na kilka minut i czasem trzymam przycisk aż do włączenia tel. Dzięki za odp, narazie zostanę przy tym romie. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To radzę zaktualizować. bo w styczniu wyszła aktualizacja naprawiająca problem z zawieszaniem się telefonu. Od tego momentu moja staruszka chodzi całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avetrash Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Czy macie sprawdzoną metodę instalacji cm-12.1-20151116-SNAPSHOT-YOG7DAO1JN-i9100, ponieważ nie mogę dobrać do tej kompilacji gapps'ów za każdym razem kończy się błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Spróbuj Gappsy od TK Gapps. Proszę: http://forum.xda-developers.com/android/software/tk-gapps-t3116347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Bedą jakieś komplikacje jeśli zainstaluje przez OTA z CM11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 lepiej wykonać czystą instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Z CWM 6.0.4.5 pójdzie? Generalnie rom nadaje sie do codziennego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 chyba tak, ale lepiej mieć wersję 6.0.4.7 lub po prostu KitKatCompatible. Mnie staruszka chodzi, aczkolwiek czasem się zamuli. Na szczęście wychodzi z tego cało. Jeśli nie będziesz katował wieloma kartami w przeglądarce, czy jakieś mocne gry to będzie chodzić. Żywotność baterii jest przeciętna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avetrash Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 O 26.01.2016o23:36, avetrash napisał: Czy macie sprawdzoną metodę instalacji cm-12.1-20151116-SNAPSHOT-YOG7DAO1JN-i9100, ponieważ nie mogę dobrać do tej kompilacji gapps'ów za każdym razem kończy się błędem. Już próbowałem Tk-Gapps (nano, pico, full) i nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Możesz spróbować jeszcze mu zainstalować najnowszego Philza 6.XX po tego złomka i oprócz pełnego Wipe'a zrób format system i format preload. mi to dość często pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Gdzie pobierasz Gapps? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Puściłem dziś aktualizację,i muszę zaktualizować usługi Google. Przez recovery? Jakiś plik do pobrania możecie podrzucić? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi