Pawliniak Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Samsung Galaxy S2 CyanogenMod 12.1 - Oficjalny Wymagania: ROOT CWM v 6.0.5.1 /TWRP 2.7.0.X (lub nowsze) Wygląd: Pobierz : CyanogenMod 12.1 : http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100 Gapps: http://gapps.cyanogenmod.pl/ Instrukcja: Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci/ pamięć urządzenia Wyłącz/przejdź w tryb recovery Wykonaj pełne wipe systemu Następnie zainstaluj ROM, następnie Gapps Reboot 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Matuszyński Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Są jakieś błędy w tej kompilacji? Czy coś utrudnia korzystanie z systemem? I najważniejsze jak sie sprawuje bateria?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey999 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 działa w miarę szybko, narazie instaluje apki, co do baterii zobaczymy po pierwszym ładowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Matuszyński Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Aha rozumiem. Jak jest oK to sie zabieram za instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaellok84 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam jak znajde chwile czasu to zainstaluje ten Rom bowiem narazie posiadam nieoficjalny Cyanogenmod 5.1 z XDA, obecny działa szybko aczkolwiek pare błędów w nim jest a czesto mam tak ze jak ogladam cos na youtube lub przegladam strone w chrome to resetował mi sie telefon, zdarzyło mi sie że w endomondo po godzinie jazdy rowerem też mi się wysypał. Ciekawe czy 5.1.1 pomoże. Wiec sprawdze i dam znac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Hebel Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) gappsy sie zepsuly po uruchomieniu telefonu, po wipie i probie ponownej instalacji gappsow, bootloop. A w CWM brak Restore...ZenadaEdit. Tak się pokaszaniło, że trzeba do stocka wrócić i od nowa CM 10 wgrać ;/ Edytowane 2 Lipca 2015 przez Artur Hebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s00pher Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam jak znajde chwile czasu to zainstaluje ten Rom bowiem narazie posiadam nieoficjalny Cyanogenmod 5.1 z XDA, obecny działa szybko aczkolwiek pare błędów w nim jest a czesto mam tak ze jak ogladam cos na youtube lub przegladam strone w chrome to resetował mi sie telefon, zdarzyło mi sie że w endomondo po godzinie jazdy rowerem też mi się wysypał. Ciekawe czy 5.1.1 pomoże. Wiec sprawdze i dam znac.Mi na YouTube jak głośność zmieniałem i w tym momencie się ekran obrócił to crash i restart -CyanogenMod 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Hebel Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 no i pieknie, bootloop na stocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 a wipe zrobiłeś? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Hebel Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 a wipe zrobiłeś? xdwiadoma sprawa, nie pierwszy raz sie w Romy bawilem, ale pierwszy raz sie z czyms takim spotykam oO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Też złapałem bootloop. Problemem była wersja recovery. O dziwo wgrałem starszą i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaellok84 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mi na YouTube jak głośność zmieniałem i w tym momencie się ekran obrócił to crash i restart -CyanogenMod 11 Też tak miałem, aczkolwiek dalo sie z tym zyc w porownaniu do Roma Hazy Rom ktory mialem to jest niebo a ziemia. Mam pytanko czy ten oficjalny Rom teraz bedzie mial mozliwosc aktualizacji w trybie OTA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Matuszyński Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ok, A Gapps Te które są wpisane w temacie ? Rozumiem że nie sprawiają problemów? Czy można wziąć te z wiki cyanogenmod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamerovskyy Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Też złapałem bootloop. Problemem była wersja recovery. O dziwo wgrałem starszą i poszło.Mógłbyś podać, który wgrałeś? Bo u mnie też jest problem z recovery właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Mógłbyś podać, który wgrałeś? Bo u mnie też jest problem z recovery właśnie CWM KitKat Bodajże 6.0.4 ale tu mogę się mylić.Nie mogłem znaleźć polecanego tutaj. A gdzie mogę znaleźć polecane twrp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamerovskyy Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Instalowałeś odinem?Twoja metoda niestety nie podziałała, lecz podziałała własna xD Pogrzebałem w opcjach dla programistów i tam zaznaczyłem bodajże "Aktualizacja recovery" czy coś w tym stylu. Później tylko zainstalowałem aktualizację, którą dziś dostałem. I jak narazie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDamian18 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Zaktualizowałem z wersji nieoficjalnej i wszystko poszło sprawnie.Niestety jest ten sam błąd co no nieoficjalnej wersji, gdy próbuje coś zgrać na pamięć tel/karte pamięci (podłączony w trybie pamięci masowej) wyskakuje komunikat "Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego".Ale ogólnie oceniam pozytywnie, działa szybko i sprawnie, innych błędów nie wyłapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamerovskyy Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A działają wam wszystkie appki? Bo mnie cały czas wywala Google play store :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Matuszyński Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jak oceniacie działanie baterii? Coś lepiej czy gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 To jest CyanogenMod, a cechuja sie one tym ze sa np. Szybsze, bardziej podatne na modowanie i bateria dluzej trzyma, tak przynajmniej powinno byc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Takie pytanko mam, mam zainstalowany cm 12.1 nieoficjalny. Sprawdzam teraz aktualizację i mam trzy do pobrania kolejno ponumerowane. Czy instalować każdą po kolei czy czy można od razu najnowszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Można od razu najnowszą. Zawiera wszystkie niezbędne poprawki z poprzednich wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonch Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Można od razu najnowszą. Zawiera wszystkie niezbędne poprawki z poprzednich wersji.Dzięki [emoji106] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak1977 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A działają wam wszystkie appki? Bo mnie cały czas wywala Google play store :/ witam...mi tez nie działa Google play store Jakies sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Proszę czekać na aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi