DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Więc tak, w tym temacie powiedzcie jakie są fabryczne wady Waszych smartfonów, np. urywające się USB itd. Dlaczego temat dodałem w tym dziale? Ponieważ jeśli ktoś chce kupić telefon niech wie, co się z nim dzieje, "żeby potem nie było" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 TouchWiz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 haha, chodzi o wady, to jest tylko g**niany interfejs xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Sony Xperia E3- może jest to moja wina (jakieś wygięcie, przygniecenie choć wątpię- raczej dbam o telefon), może była to wada fabryczna, której nie zauważyłem od nowości; na środku ekranu mam pole świecących na jasno-kolorowo pixeli. Widać to tylko na ciemnym tle- nie są to przepalone pixele bo świeciły by zupełnie na biało, one mają różne odcienie jak się przyjrzę bardziej. Co ważne- znikają gdy jasność ekranu jest mniejsza niż 75% Ps. Sony też ma g*wniany interfejs xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Galaxy mini 2, czasami samoczynnie się resetuje przy custom romach (na stocku sam sie wylacza) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 I tak to wada .. dla mnie prawie każdy telefon ma g*niany interfejs xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 I tak to wada ..W nawiązaniu do czego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Przez to g**wo telefon tnie się jak emo xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 I wszystko jasne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 @Renox i jeszcze jak się nie mylę, był problem ze sklepem play na stocku cm10.1 załatwił sprawę był bardziej dopracowany niż stock xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 HTC desire 500 - wyświetlacz mega podatny na zarysowania, bez folii ani rusz, tył telefonu także łapie ryski co w sumie dodaje mu uroku . Aparat też lubi się rysować do tego stopnia, że aktualnie zdjęcia wychodzą jak za mgłą, podobno można to łatwo usunąć, jednakże ja jeszcze nie przystąpiłem do naprawy. Był problem z ładowaniem, na gwarancji naprawili i działa już długo. Wady jeszcze mogę dodać takie, że wsparcie developerskie praktycznie znikome a i aktualizacji od producenta nie ma. Zbyt mała pamieć wewnętrzna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 LG 4XHD P880 pył się dostaje pod digitizer, przez zastosowanie silikonowej uszczelki pod digitizerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 s00pher Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 HTC desire 500 - wyświetlacz mega podatny na zarysowania, bez folii ani rusz, tył telefonu także łapie ryski co w sumie dodaje mu uroku . Aparat też lubi się rysować do tego stopnia, że aktualnie zdjęcia wychodzą jak za mgłą, podobno można to łatwo usunąć, jednakże ja jeszcze nie przystąpiłem do naprawy. Był problem z ładowaniem, na gwarancji naprawili i działa już długo. Wady jeszcze mogę dodać takie, że wsparcie developerskie praktycznie znikome a i aktualizacji od producenta nie ma. Zbyt mała pamieć wewnętrzna.Potwierdzam wadę dotyczącą ładowania. Kolega 2 razy oddawał na gwarancję, ponieważ uszkodziło mu się gniazdo microUSB, drugi raz uszkodziło się gniazdo Jack(nie pamiętam dokładnie- chyba coś się wytopiło, czy wypaliło) w każdym bądź razie wymienili mu płytę główną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 HTC One - pierwsze edycje problemy z przegrzewaniem, brakiem zasięgu i jeden głośnik gorzej działał. Regenersis wymienił wszystko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DaRkShAdOw
Więc tak, w tym temacie powiedzcie jakie są fabryczne wady Waszych smartfonów, np. urywające się USB itd. Dlaczego temat dodałem w tym dziale? Ponieważ jeśli ktoś chce kupić telefon niech wie, co się z nim dzieje, "żeby potem nie było"
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi