dasiek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Cześć!Powoli każdemu kończą się egzaminy, sprawdziany, poprawki itp, więc chcialbym zaproponować bardzo luźne spotkanie (melanż napisałem żeby zwrócić uwage xD) forum. Co wy na to? Nie spodziewam sie, ze zrobimy zlot na 3/4 polski, ale jakby zgadac sie w Warszawie , posiedziec, pogadac, posmiac sie i poplotkowac itp to mysle ze bylby to fajny krok w strone forum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 @dasiek rok szkolny sie skończył już ^^ poprawki w sierpniu [emoji14] pomysł fajny .. szkoda że do Warszawy mam daleko :c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 no właśnie... pomysł ogólnie bardzo fajny, problem w tym, że jesteśmy "rozsypani" po całej Polsce a duża częśc z nas nie jest nawet pełnoletnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Yep, do WaWy mam chyba około 500km xD A pełnoletni jestem xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wiecie , ja rzucam propozycje, jak macie ochote to zgadajcie siw gdzies u Siebie, forum jest duze i pewnie ktps ie znajdzie. ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pomysł jest fajny .. tylko dla wielu miejsce nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 właśnie, z mazur do wawy trochę jest xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dla mnie ok. Co do mazur może z dasikem przyjedziemy na weekend? @DaRkShAdOw załatwisz tani nocleg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 haha XD tani? ciężko bd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 bump. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jakoś mało chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ktoś z Łódzkiego może?Bo ja z okolic Częstochowy jestem (40km mam ode mnie z Radomska).Pełnoletni również jestem (już 24 lat na karku)..Ale specjalnie do Wawy jechać...To trochę za daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 A Ktoś z Wielkopolskiego jest? najlepiej z Nowego Tomyśla tj około 50km od Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja okolice Torunia to blisko do warszawy [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi