bialyrpk@onet.pl Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Gdy włączam telefon to mam czarny ekran i klawisze się świecą. Kombinacje klawiszy nic nie dają pomocy co mam zrobić ??? prosił bym o pomoc krok po kroku . Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zflashuj rom Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ale jak to zrobić ? możesz mi to wytłumaczyć ?? krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 instalujesz sterwoniki adb,włączasz telefon kombinacją VOL - + POWER i podłączasz tak telefon do kompa. instalujesz Recoveryhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/275-clockworkmod-recovery-5/Potem rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 ale co mam pobrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 okey trochę ciężko znaleźć informacje itd,powiedz mi jak podłączyłeś pierwszy raz telefon do kompa pobrał ci się jakiś program od alcatela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 powiedz mi jak podłączyłeś pierwszy raz telefon do kompa pobrał ci się jakiś program od alcatela ?To nie sony wiem bo mnie to denerwowało (Też mam takowego jak w temacie ;P)instalujesz według poradnikahttp://theunlockr.com/2009/10/06/how-to-set-up-adb-usb-drivers-for-android-devices/ale tylko tą pierwszą cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 sory że mnie nie było ale jak podłączam to żaden program mi nie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Sterowniki ADB Zainstaluj. jaki system operacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 windows xp 32bity a z kąd mam pobrać te sterowniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 https://www.dropbox.com/s/kyf0zv5uby2c8vh/usb_driver.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 czy jeszcze coś mam pobrać ?? już pobrałem co kazałeś co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Rozpakuj to "gdzieś" - potem prawym przyciskiem myszki na Mój komputer - > Właściwosci -> Sprzęt - > Menadżer urządzeń i akcja - dodaj Starszy sprzęt bodajże. i wybierz lokalizacje jako tamten folder. W taki sposób zainstalujesz adb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 w akcji mam tylko pomoc dobra zainstalowałem co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Zainstaluj Android SDK Toolshttp://developer.android.com/sdk/index.htmlpo jego instalacji wejdź w jego folder (najprawdopodobnej będzie w AppData\Local\Android więc żeby tam wbić w uruchom wpisz %AppData% weź folder wyżej i wybierz Local) i wbij w platform_tools. będziesz miał tam pliki fastboot i adb. Przytrzymaj Shift i w tym folderze kliknij prawym klawiszem myszki (nie na plik , gdzieś obok) i wybierz otwórz Linie Poleceń tutaj (czy coś takiego).Sprawdzimy czy komputer czyta telefon.Włącz Telefon Przytrzymując VOL - i podłącz do kompa w oknienu Poleceń wpisz fastboot devicesco wyskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 fastboot devicesjak wpisałem tą komendę powyżej to nic a jak wpisałem tylko fastboot to wyskoczyło mi commands: dużoo opcji jest jest też options : też jakieś opcje, chyba wiesz o co mi chodzi ?jak wpisze te fastboot devices to wyskakuje:? fasoboot? fastboota komputer mi czyta tel jako Fastboot interface (alcatel USB ID ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/275-clockworkmod-recovery-5/więc teraz zainstaluj Recovery. przez niego zainstaluj Soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 a z kąd mam pobrać soft bo szukałem na necie i nie ma w polskim języku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Nie ma "pełnego romu z językiem polskim" - mój ma ale nie wszędziehttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/274-communitymove-v1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bialyrpk@onet.pl Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 a jak go wgram to bd simlock czy nie bo ja mam w orange ?? dobra już pościągałem to możesz mi teraz pow jak to wgrać żebym czegoś nie rozwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Simlock będzie.Rom wrzucasz na karte sd , Wyłączasz telefon , włączasz i po wibracji naciskasz Pogłaśnianie + HOME i w recovery wybierasz Install zip from sdcard (klawiszami Vol + i Vol - nawigujesz po menu, home zatwierdzasz) wybierasz choose zip , i wybierasz miejsce gdzie na sd jest rom , akceptujesz home , ustawiasz na YES i home. czekasz aż się zainstaluje (Max 2 minuty) i WŁALA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bialyrpk@onet.pl
Gdy włączam telefon to mam czarny ekran i klawisze się świecą. Kombinacje klawiszy nic nie dają pomocy co mam zrobić ??? prosił bym o pomoc krok po kroku . Proszę o pomoc
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi