PeliKan Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Witam, przedstawie wam w kilku krokach jak ominąć blokadę regionalną jeśli na przykład chcemy zaktualizować Facebook Lite Instrukcja:Wchodzimy na tę stronkę http://getfoxyproxy.org/downloads.html Pobieramy dodatek dla naszej przeglądarki i resetujemy przeglądarke Następnie uaktywniamy go Następnie przechodzimy pod adres z Google Play dla przykładowej naszej aplikacji, czyli Facebook Lite I robimy dokładnie to samo co w poradniku pozwalającym pobierać aplikacje z Google Play na komputer TADA Gotowe Źródła:Moja wiedza oraz google 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 A da się tak zrobić ze sklepem play na Androidzie od razu? Serio pytam, bo szukam sposobu by grę z Japońskiego play store pobrać. Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 jakąś apke do vpn wystarczy bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Patrzyłem holo vpn i niestety nie daje rady. W pisałem tytuł gry po Japońsku i mi jej nie znalazło. No nic szkoda. A chciałem w ff vii g-bike pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 to nic nie poradzę, może ktoś inny Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1597 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Ja korzystałem z Tunnel Bear + drugie konto gmail założone na Japonię. W G-Bike też grałem dzięki temu. Ogólnie polecam tą stronkę - jest dużo info na ten temat. http://app.steparu.com/guides/google-play-android 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Michalski Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 W jaki sposób mogę to zrobić w Chrome? Czy po pobraniu w ten sposób Google Opinion Rewards będę mógł normalnie go używać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Najlepiej pobrać firefoxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 https://m.apkpure.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi