Witam, nie dawno przypadkowo zainstalowałem cyanogenmod 11 (chciałem 10, obydwa miałem na sd i kliknąłem w 11 nie 10 () ale myślałem, że i tak wszystko będzie ok. Po czym jakiś błąd, pisało PO ANGIELSKU nie pamiętam dokładnie... ale pisało, żebym zrobił formata i było tylko dostępne do nacisniecia Reboot now, kliknąłem po czym włączał się recovery, ale się nie włączył. jak jest ten obrazek z napisaem teamwin, to on pojawia się i znika i nic się nie robi dalej, ten obrazek - czarny ekran i tak w kółko. telefon to samsung galaxy s plus
Pytanie
sooft
Witam, nie dawno przypadkowo zainstalowałem cyanogenmod 11 (chciałem 10, obydwa miałem na sd i kliknąłem w 11 nie 10 () ale myślałem, że i tak wszystko będzie ok. Po czym jakiś błąd, pisało PO ANGIELSKU nie pamiętam dokładnie... ale pisało, żebym zrobił formata i było tylko dostępne do nacisniecia Reboot now, kliknąłem po czym włączał się recovery, ale się nie włączył. jak jest ten obrazek z napisaem teamwin, to on pojawia się i znika i nic się nie robi dalej, ten obrazek - czarny ekran i tak w kółko. telefon to samsung galaxy s plus
pomoże ktoś? proszę o jak najszybszą odpowiedź
Top użytkownicy dla tego pytania
36
24
17
2
Popularne dni
3 Cze
37
2 Cze
22
4 Cze
19
5 Cze
3
Top użytkownicy dla tego pytania
sooft 36 odpowiedzi
DaRkShAdOw 24 odpowiedzi
PeliKan 17 odpowiedzi
Download98 2 odpowiedzi
Popularne dni
3 Cze 2015
37 odpowiedzi
2 Cze 2015
22 odpowiedzi
4 Cze 2015
19 odpowiedzi
5 Cze 2015
3 odpowiedzi
Popularne posty
DaRkShAdOw
no wszystko jest git tylko właśnie gdyby nie to że się zawiesza, spróbuj inna wersje odina
DaRkShAdOw
dziwne telefon w trybie download podłączony pod PC odin-dobra wersja rom-dobry plik, nie wiem co z tym...
DaRkShAdOw
hmm.. skoro odin go wykrywa to można wykluczyć problem ze sterownikami, mam wątpliwości co do pliku z ROMem. ..
Opublikowane grafiki
80 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi