DaRkShAdOw Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 1. Skoro masz 4.1 to masz oficjalny jb, a z rootem i recovery odsyłam do działu ace 2 poradniki, romy i mody, tam weź kernel chronomonochrome i będzie recovery a root.. Jest też poradnik.. Po kolei. Najpierw cwm6, potem root i potem kernel chronomonochrome, dalej już tylko cm i gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dzięki za odpowiedź A lepiej wgrać na kartę SD czy na pamięć wewnętrzną fona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kartę sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Aa jeszcze jak jest z baterią leci jak woda czy jest optymalnie?? Długo trwa instalacja wszystkiego?? Czy chodzi szybko, płynnie i się nie zacina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Bateria lepiej trzyma Instalacja trwa z 5 min Chodzi lepiej, ale dla polepszenia efektu pobierz no frills CPU control i tam ustaw maksymalne taktowanie procesora na 1,1GHz i zarządce na performance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzięki wielkie za odpowiedź i pomoc Który to jest ten kernel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 To jest ten kernel http://xda.mister-freeze.eu/XDA-files/ChronoMonochrome/kernel/chrono_kernel_r4.1.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Które mam pobrać romy i gappsy?? Ich jest kilka i nie wiem jaki pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tam jest rom/gapps klikasz te linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wszystkie i mam je wgrać do karty SD i co dalej z nimi zrobić?? Sorki, że tyle pytań zadaję ale pierwszy raz to będę robił i wolę się wszystkiego dobrze dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Romy? Wystarczy jeden, najlepiej najnowszy a gappsy pod twój Rom znajdziesz na http://www.cyanmod.pl/gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Trzeba wyciągnąć kartę sim przy instalowaniu CM czy nie trzeba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Zrobiłem to i mam problem. Nie mam aplikacji z google np. google play, youtube, gmail itd., usunęły też mi się kontakty, nie działa radio, w google play nie mogę niczego zainstalować messenger jest niby zainstalowany ale ja go na telefonie nie mam. Nie wiem co źle zrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A wgrałeś gappsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1997 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tak wgrałem na samym końcu. Może coś źle zrobiłem. Jeszcze raz spróbuje na nowo wgrać wszystko Nie mogę wgrać tych gapsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi