Bartosz_M Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 CO TO JEST ? Jest to zbiór skryptów init.d , które w diametralnym stopniu poprawiają działanie oraz samą szybkość telefonu. Na szybkości się nie kończy ! Modyfikacja poprawia z widocznym skutkiem grafikę oraz tak zwany sposób zarządzania energią urządzenia. CECHY - poprawa szybkości urządzenia poprzez dodanie skryptów init.d- poprawa grafiki True HD- skraca diametralnie czas uruchamiana systemu- pozwala na granie bez "lagów"- automatyczny ZIPalign GRAFIKA - po wyłączeniu ekranu procesor graficzny obniża swoje taktowanie celem oszczędzania energii- BRAVIA Engine- Pure Graphics HD- V6 Supercharger- generuje graphics entropy ( nie musisz używać Seeder'a) PROCESOR - uruchamia partycję SWAP - lepiej zarządza dostępnymi zarządcami częstotliwości procesora KOMPATYBILNOŚĆ WSZELKIE SYSTEMY POKROJU CYANOGENMOD , MIUI , AOSP , PACMAN ORAZ ZROOT'OWANE STOCK ROM'S INSTALACJA DLA STOCKOWYCH Wrzuć poniższy ZIP na kartę SD po czym zainstaluj go poprzez CWM/TWRP na swoim urządzeniu http://www.mediafire.com/download/q0a4crr8aq4gm24/PurePerformances%E2%84%A2X_Stock.1.4.zip DLA ZMODYFIKOWANYCH Wrzuć poniższy ZIP na kartę SD po czym zainstaluj go poprzez CWM/TWRP na swoim urządzeniu http://www.mediafire.com/download/62ms8ok7afi8230/PurePerformances%E2%84%A2X_CM.1.4.zip NIE PONOSZĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WSZELKIE USZKODZENIA!WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ! UWAGA! ODINSTALUJ SEEDER'A PRZED INSTALACJĄ POWYŻSZEGO MOD'A! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Mój ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Brakuje screenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz_M Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Instalacja następuje poprzez cwm / twrp także jak dorwę cyfrowke to dorzucę. Druga sprawa to, że Pure to tzw. Service Pacjent bez Gui. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Android* Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witajcie. Właśnie kupiłem sobie Galaxy SIII i pierwsze co zrobiłem to root Przez odina. Przeglądałem wlasnie forum i trafilem na tą paczkę. Jako ze mam oryginalne oprogramowanie to pobralem na stocka. Weszlem w to dziwne (jak na ten tel recovery) i instalowalem z karty. Ale wyskoczylo mi E: invalid ... cos tam jakis wyraz jeszcze. co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 @*Android* jeżeli nie jesteś zadowolony z działania Twojego telefonu zapraszamy do działu http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/227-samsung-galaxy-s-3-i9300-i9305/gdzie znajdziesz wszystko co jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 @*Android* musisz wgrac custom recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobosz153 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Da się jakoś to ewentualnie odinstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Nie da się odinstalować. Jeżeli będziesz chciał się tego pozbyć musisz przeinstalować system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Może na HTC spróbuje, ciekawe czy zauważę jakąś poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 To już nie ta liga @seelvinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Po zainstalowaniu telefon lekko zmulilo ale po paru minutach telefon chodzi w miarę szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Według mnie nie widać większej różnicy, a gry jak lagowały, tak lagują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 @Download98 to troche daje skrzydel a nie że zwiekszal wydajnosc o 100proc xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Wydaje mi się że wszystko zależy od parametrów urządzenia które nie zawsze da się ulepszyć nawet po wyłączeniu kilku funkcji one nadal nie są w stanie pracować poprawnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Takie pytanie jest. Ludzie się tu wypowiadają w skrócie, że "szału nie ma", ale czy ktoś próbował tej apki bez wcześniej zainstalowanego seedera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 nigdy nie używałem seedera, mam same pozytywne opinie na temat tego moda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wszedłem w tryb Recovery i użyłem opcji "Wipe data/factory reset", ponieważ telefon mi się restartował. Czy Pure Perfomances się usunął po tej czynności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie powinnien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 @Download98 ten mod wykasuje się po sformatowaniu partycji /system oraz wgraniu na nowo romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo40 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Znalazłem coś takiego jakiś czas temu lecz nie pamiętam gdzie.PurePerformances™X_Uninstaller.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 przed chwilą wgrałem paczkę i jestem zadowolony czekając aż się facebook włączy się denerwowałem, a teraz chwila i już się włączył Polecam paczkę (Samsung Galaxy Core PLUS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebeluch Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Siemanko. Mam Galaxy S Advance i chciałbym zainstalować którąś z tych modyfikacji, na szybkość systemu.Który jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jak stock to na stockowy rom jak custom rom to na zmodyfikowany .. Chyba ze nie o to Ci chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebeluch Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Chodziło mi o to, która z tych modyfikacji jest najlepsza, najbardziej stabilna.Mam zrootowany JB stock i TWRP recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi