lukinar Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 WitamDziś zadowolony ROMem Xperia S Lollipop, po używaniu smatrfona podłączyłem go pod ładowarke...problem polega na tym ze ładuje się max do 83% baterii... Dalej nie pojdzie Wie ktoś może o co chodzi spotkal sie kiedys z podobnym problemem? PozdrawiamKrzysiek Lukinar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 hmmm... wipe data był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukinar Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 tak wszystko było, okazało się że kabel był trefny, nie wiem czemu... zmieniłem i ładuje jest 100 % Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 To super ogólnie z moich doswiadczen zauwazylem że kable od sony po jakims czasie wysiadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Nie zapomnij o kalibracji baterii oraz o naszym dziale optymalizacja Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukinar
Witam
Dziś zadowolony ROMem Xperia S Lollipop, po używaniu smatrfona podłączyłem go pod ładowarke...
problem polega na tym ze ładuje się max do 83% baterii... Dalej nie pojdzie
Wie ktoś może o co chodzi spotkal sie kiedys z podobnym problemem?
Pozdrawiam
Krzysiek Lukinar
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi