Ja Pi Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam.Mam taki problem po zrotowaniu Ace 2 z robienie cwm i nie udanej probie wgrania tego roma telefon za trzymuje sie na napisie samsung galaxy Ace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Nie ten dział kolego http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/351-poradniki-romy-i-mody/Odratować możesz go tym sposobem [Galaxy Ace 2] Wgrywanie nowego romu PDA (jednoplikowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Pi Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Przepraszam to autokorekta coś sknociła chodzi o Ace. Oddalem do serwisu bo to jednak coś poważniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qs666 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 CyanogenMod 10.2Instrukcja:1. Pobieramy i wrzucamy na telefon rom2. Odpalamy CW i robimy wipe3. Instalujemy paczkę z romem4. Wipe5. Restart6. Cieszymy się czy jeśli zainstalowałem już CVM Recovery to mogę instalować paczkę z romem - cm-10.2-20140309-UNOFFICIAL-cooper++? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Tak, definitywnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qs666 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 i ponownie... tak przed instalacją jak i po zapodać?"wipe data/factory reset""wipe cache partition""Wipe Dalvik Cache" czy na koniec trzeba wgrać gappsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 trzeba jeżeli chcesz mieć google play i resztę apek od google, pamiętaj że po wgraniu romu nie robisz już ponownie Wipe Factory cache i dalvik tylko restartujesz smartphone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 W ogóle pójdzie na nim ten Cyanogen ? Bo czytałem, że wejdzie maksymalnie CM 9, ponieważ ciągnie on na procku Armv6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Jeżeli temat jest w dziale o twoim telefonie to chyba da się zainstalować prawda? Tak trochę na logikę... Jeżeli będzie temat o cm 245 to da się zainstalować.Sugeruj się tym co jest napisane na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Tak dla pewności zapytałem, ponieważ jak instaluję, to muszę być pewny, że wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Autor twierdzi że wersja stabilna. Nie powinno być problemów. Jeżeli jednak nie będziesz zadowolony z działania systemu możesz w prosty sposób powrócić do stocka za pomocą odina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Mam pytanie. Po instalacji tego romu muszę jeszcze raz zrobić wipe data, cache i dalvik ? Bo jedni piszą, że trzeba, a drudzy, że nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Hmmm przekonaj sie, najpierw zrob wipe'y jak nie odpali to wgraj od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 No. W końcu go zainstalowałem. Jest to Android 4.3.1, a nie 4.2.1. Ogólnie jestem podjarany tym, że go mam, ale też mam parę uwag:- Przeglądając wszystkie opcje w ustawieniach na paru opcjach telefon się zacinał i resetował,- Mimo, że nic nie mam na telefonie zajęte mam 80 MB, chyba że to CM bierze tą pamięć.- I najgorsza rzecz -,- Działa mało gier, jak któraś działa, to zacina się w jednym momencie i trzeba ją włączać i wyłączać tak długo, aż będzie działała. To na moim GB 2.3.5 te gry działały, które nie działają teraz na 4.3.1. Pobiorę jeszcze tego Max Performance, może coś pomoże, przynajmniej mam taką nadzieję.Jeszcze pytanko. Nie zainstalowałem Gappsów, ponieważ szkoda mi pamięci Czy odtwarzacz muzyki się znajduję w tej paczce z Gappsami ? Ponieważ nie mam czym odtwarzać muzyki, bo nie ma odtwarzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 @Download98 polecampobrac via apk downloaderI pilecam takze bys oswoil sie z takimi terminami jak SWAP, Link2Sd/App2SD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Na czym polega ten VIA APK Downloader ? A co do SWAP... To chyba jakieś jaja, zabrało pamięć z karty SD przeznaczoną do użytku jako RAM, a RAMu nie przybyło... A te programiki Link2Sd/App2SD służą do kopiowania gier na kartę SD czy coś w tym stylu. Jakaś podpowiedź jak tego używać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Swap niby pomaga, btw co do app2sd badz link2sd musisz znalezc poradnik, ja teraz nie jestem w stanie, znow mnie jakies chorubsko zlapalo :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asieq Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Da się wgrać na s5830i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Da się wgrać na s5830i?czytaj dobrze, to jest tylko dla s5830, jak to wgrasz, możesz zbrickować tele wiec nie radzę Swap niby pomaga, btw co do app2sd badz link2sd musisz znalezc poradnik, ja teraz nie jestem w stanie, znow mnie jakies chorubsko zlapalo :<jest poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa211 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wszystko zrobiłem według instrukcji i wszystko działa, lecz bateria trzyma pół godziny :C Jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 jak możesz spróbuj z inna baterią jeśli będzie tak samo to coś z romem ale jeśli nie to coś z baterią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo2015 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Witam , zainstalowałem tego CM 10.2, wszystko ładnie działa tylko Automapa nie działa, wie może ktoś dlaczego? cały czas jest aplikacja została zatrzymana, jak dla nowej i starszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi