NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 [Xperia L] TWRP Recovery 2.8.5.0Info o zmianach: -Add flashing of boot and recovery images via the TWRP GUI (Find the Images button on the Install page)-Fix some MTP related crashes and bugs-Eliminate TWRP toggling USB IDs during boot if MTP is enabled-Fix various adb sideload issues-Improve threading of actions-Eliminate separate thread for screen timeout-Update libblkid to 2.25.0-Use power button as back button on watch themes for easier navigation-Add mutex locking to data manager-Improve custom theme handling on encrypted devices-Allow the stock theme to be offset by build flags so we can center a lower res theme on a higher res screen especially for watches with round screens Pobierz:http://techerrata.com/browse/twrp2/taoshan Instalacja:Pobierz plik img Uruchom flashtoola Wybierz Falsh kernel Znajdź go Wyłącz urządzenie i uruchom go w trybie fastboot Wgraj plikxda: http://forum.xda-developers.com/xperia-l/orig-development/recovery-unofficial-twrp-2-8-4-0-t3014359 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alta27 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jak wgrywałem CWM Philz to wgrywałem go poprzez cmd:fastboot flash boot boot.img Czy mam zrobić podobnie z tym obrazem? Czy ma być flashowany do recovery? fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.8.5.0-taoshan.img Czy mogę użyć fastoboota z cmd czy tego z flashtoola jeśli tak to które opcje się zaznacza? via fastboot czy ADB? Oraz którą wersję z tych linków wgrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 fastboot, by doomlord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Gruszka Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 mam pytanie czemu po wgraniu, i przy włączeniu telefonu ekran mi miga ? i dalej nie chce się robić jakby się cąły czas restartował, bootloadera mam odblokowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Spróbuj wgrać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Gruszka Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 próbowałem zero cały czas miga mi niebieski ekran przy uruchamianiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 To wgraj Stock i od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Gruszka Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 próbowałem, i cały czas jeden i ten sam błąd PS. udało się wgrać twrp 2.8.7.0 tylko teraz dziwnie mi podczas poruszania się ekran lata, to jakiś błąd czy mogę to opuścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download-er Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Potwierdzam problem z miganiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sank12 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Też mam problem z tym migniem. Są jakieś sposoby na to czy oznacza to że telefon wysiadł? Próbowałem wgrywać stock jeszcze raz i to samo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 W recovery? Dla mnie bug Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoorny Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Chcąc wgrać cyanogenmoda miałem ten sam problem i ostatecznie rozwiązałem go poprzez wgranie thunderzap recovery. Poniżej link to tematu, na samym dole jest moje rozwiązanie tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi