C0nvert-R Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bardzo dobre i mądre słowa! popieram w stu procentach! Ale każdy launcher po ok. miesiącu użytkowania zaczyna szwankować... Testowałem Solo, Apus, Apex, Nova, nawet skądś wytrzasnąłem CM-owego Trebucheta.A co do launchera HTC... niekoniecznie, choć to nawet ciekawy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.launcherjednakże jest dostępny na 99% w sklepie dla urządzeń z lini HTC, po pobraniu i uruchomieniu na moim 4-Xksie wyskoczył error, your device is not compatible i się wył apka, także jak nie masz HTC to narazie czekamy aż ktoś spatchuje te apke na inne modele, hmmm mam pomysł, zmienie nazwe telefonu w bulid.propna htc one x ten z tegra xd a jak nie zadziala to na m8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ty masz problem z typem procesora Tegra. Sam miałem ten sprzęt..kiedyś był to fon... W sumie szkoda, bo był przez jakiś czas pomijany w supporcie gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Lubie swoją Tegre zimą się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Grzeje ^^ Ponad to nie przepadam za touch wiz od samsunga. Jedyny, który mi pasował to zmodowany stock gdzie developer dał możliwość ustawień dpi itp. Uciął głupoty i chodziło dobrze. Teraz jadę na romach opartych na CM-ach. ressurection remix dobrze chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ressurection remix ciekawy rom ale męczy mnie to że po instalacji motywów szwankuje np jak jechałem bez motywów to działał elegancko a gdy zainstalowałem ten czerwony od nich styl to zaczęły mi apki błędy wyświetlać i ciagle musiałem to zgłaszać z resztą nie tylko ja ale tak ogólnie to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja nie mam takich problemów z motywami jak ty kolego.na CM 11 to były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W tym problem mialem tylko po instalacji Pitch black (dark red) theme miałem takie błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 popsułeś coś. ps, ktoś testuje nowe launchery jakie wychodzą>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Testowałem, dopóki digitalizer i szybka mi nie poszły. (połamałem telefon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Testowałem, dopóki digitalizer i szybka mi nie poszły. (połamałem telefon )Ja kiedys polamalem sagem my 501 xdA by nie bylo off topa to dodam że next launcher jest godny uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Do Romu RRemix + themesy i myślę że launcher jakikolwiek zbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Mi się tam touch wiz podoba a do innych nie umiem się przyzwyczaić .. tylko szkoda że tak tnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Właśnie przesiadłem się z TouchWiz'a na klasyka ADW - gorrąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ADW the best Na LG ElTrójce fajnie chodzi. Absolutne zero zacinek. W StockPro v2 jako domyślny - i OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Chwilkę używałem Lunchera Nova, przyjemny i prosty . Mi odpowiadał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyNick Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nova Launcher Prime [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Po kilku dniach korzystania spodobał mi się o dziwo stockowy launcher od LG :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 A mi sie Trebuchet spodobał xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Z tych lekkich to polecam Holo launcher ten zwykły nie HD Działa bardzo szybko i można mapować przyciski funkcyjne te z przodu telefonu /tabletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Polecam trebuchet xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Google launcher byl fajny ale po aktualizacji zepsuli :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Smart Launcher ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 @King_Stone_69 Używałem i wróciłbym w przyszłości Ja używam Nova Launcher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi