Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 to tylko serwis tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 w menedżerze urządzeń kliknij widok i pokaż ukryte urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 strasznie tego dużo może napisz czego mam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 W menedżerze urządzeń kliknij u góry widok i wybierz opcję pokaż ukryte urządzenia. Wysłane z mojego GT-I9305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Czyli pomocy tu już nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 screen sie nie wgrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam mam takie pytanie mój telefon był w serwisie i wymienili mu płyte główną po tym jak odblokowywałem bootloadera bo sie sceglił i wlasnie czy moge mieć go odblokowanego po jej wymianie po tamtej próbie czy raczej nie bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Z tym tak jest,że nigdy nic nie wiadomo. Bywa tak, że raz się uda a raz nie,tak że udało się już 836393 razy i potem się nie uda, albo że ciągle się nie udaje a raz się uda. Nie przewidzisz Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No ja rozumiem to i właśnie chce spróbować odblokować jeszcze raz i tak sie zastanawiam czy może sie udało przed scegleniem czy jak juz jest nowa ta płyta to też jest tak jak bym nic wcześniej nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Troche nie rozumiem. Nowa płyta to nowa płyta. Tak samo jak ci wymienią pobity ekran. Był pobity, ale wymieniają ci na dobry, nie pobity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No wiem chodzi mi o to że jak chciałem odblokować bootloader z 2 tygodnie temu pisałem tu tematy na forum i zrobiła mi sie z tel cegła oddałem to do serwisu i wymienili mi płyte główną i działa i chodzi o to że jak jest już całkiem nowa to czy liczy sie to co robiłem te 2 tyg temu czy tego bootloadera mam odblokowywać od nowa mniej więcej to chciałem sie dowiedzieć ale myśle że jak jest nowa płyta to jest tak jakby na telefonie nic nie było wcześniej robione o to chodzi wiec jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Nowa jest płyta, czyli nic nie było na niej robione, bo jest nowa. Musisz od nowa odblokowywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 No o to mi chodziło a są jakieś inne sposoby by odblokować ten telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tylko ten: Ale będzie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ok to dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightMarE666 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 telefon nie uruchomia się, download nie działa, co robić? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Borys Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dnia 8.01.2015 o 20:19, aurban6 napisał: Pobieramy plik aboot.rar i go wypakowujemy Kopiujemy do pamięci telefonu (sdcard), a nie do external_SD Otwieramy Terminal emulator w telefonie i wpisujemy su dd if=/sdcard/aboot.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot Jeżeli operacje wykonujemy na komputerze to komenda powinna wyglądać następująco: adb shellsu dd if=/sdcard/aboot.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot Operacje wykonujesz na własną odpowiedzialność No i zdechł mi przez to telefon.... Da sięcoś z tym zrobić? Telefon nie reaguje na próbę włączania, jest po prostu martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nic? Zero reakcji na cokolwiek, nie daje oznak życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniek Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Tak. Kompletnie nic. To ja pisałem z wcześniejszego konta. Facebook był nie przelogowany. Po całej operacji chciałem wejść w recovery i już się nie włączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 No to już niestety. Koniec. Przy takich operacjach jest możliwe takie coś. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniek Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Jest na gwarancji, przejdzie jakaś historyjka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Powiedz ze zgasł i nie odpalił, testowane na mnie i działa [emoji14] Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniek Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Nie sprawdza, czy nie byly dokonywane zmiany? dodatkowo powiem, ze ten telefon mial wymieniana plyte glowna, poczatki czerwca bodajze. lykna to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Powinni, u mnie nie sprawdzali, wgrałem zły kernel i nie odpalił, to wysłałem do serwisu, w zgłoszeniu że po prostu się wyłączył i nie włączył wcześniej, wymienili płytę, potem jeszcze raz musiałem wysłać ale nie wiem z jakiego powodu, chyba dlatego ze coś z bootloaderem było i nie mogłem zablokować. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beniek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 ahahaha Czyli mam byc dobrej mysli, no coz nie takie rzeczy tam przechodzily... Dzieki Ci kolego za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi