Patryk55 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jak mam go wypakować na komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 za pomocą winrar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 już pobrałem a jak to teraz przenieś na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 podłącz tel i przenieś do pamięci wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Czy tak to ma wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 tak, ale nie w download tylko normalnie na karte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Przenieś to teraz bezpośredno z telefonu na karte pamięci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 nie na karte tylko na telefon, ale nie do żadnego folderu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Hej mam mały problem zrobiłem jak w instrukcji daje ss i wlasnie nie wiem jak sprawdzic czy udało sie mi odblokować bootloader ktoś napisze jak to sprawdzić prosze z pomocą komputera i bez bo narazie nie mam dostępu bo chciałbym sprawdzić jak najszybciej prosze ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Sprawdź przez menu serwisowe dla Twojego urządzenia; tu w tym temacie na forum masz ten kod https://forum.cyanmod.pl/topic/4376-lg-g2-mini-jak-wej%C5%9B%C4%87-do-menu-serwisowego/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 pomocy po pierwszym restarcie telefon nie chce sie włączyć zamienił sie w cegłe jak podpiąłem do komputera to jest tylko ! jak opisuje to chłopak wyżej co moge z tym zrobić jest jakiś ratunek czy od razu serwis ? pomoże ktoś prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zobacz co dokładnie wykrywa w menadżerze urządzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 nic jest tylko ładująca bateria 0% i trójkąt z ! i tyle a na komputerze nie wykrywa nic tylko sterownik usb sie pobrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Daj zrzut ekranu z pc z okna menadżera urządzeń, nawet jak wywali jakieś nieznane urządzenie, muszę wiedzieć by Ci pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ale uruchomiłeś tryb download (podpinając go pod pc wciskasz klawisz ściszania) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 nie teraz sie ładuje i znikł ! a jak włącze tryb download? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Podpinając go pod PC wciskając klawisz ściszania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 nie da sie nie działa co teraz? by włączył sie tryb download potrzebny jest jakiś program na komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Program potrzebny jest do wgrania stocka, nie do uruxhomienia DL mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moti Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 to co moge jeszcze zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jeśli nie uruchamia się download Mode to na 99% jest sceglony. Tylko, że on się ładuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi