jankessster Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Z tym chomikiem to przesadziles, wszystko jest w tematach porozpisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ok, sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 niebieska dioda*Recovery to nie problem , bo jak wgrałes kernel z paczki to powinno być ok tak, kernel jest z paczki, wróciłem i będę walczył nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Zacznij od początku czyli wgraj stock i rób po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Update ! Update 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chenio wujt Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wgrałem tego kernela i nie mg wejść do cwm :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Spamujesz zaraz po wcisnieciu POWER przycisk volume down ( pod warunkiem że masz odblokowany bootloader i wgrałeś go poprawnie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chenio wujt Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Robiłem tak i właśnie się nie załącza cwm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 to nie wgrałes recovery, daj screen jak to wgrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chenio wujt Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 a jak wgrać recorvery bo tego raczej nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 to za co ty sie zabierasz wgl...Najpierw odblokuj bootloader http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/85-odblokowanie-bootloadera-xperia-arcarc-s/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chenio wujt Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Bootloader mam odblokowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Telefon w tryb fastboot, recovery do folderu z tym cmd to w tym cmd wpisujesz fastboot flash boot boot.img <- to nazwa recovery jak bedzie inna to po prostu zamień ją i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chenio wujt Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 do czego mam wpisać tą komendę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 do cmd , przecież mówisz że masz odblokowany bootloader , więc powinieneś wiedzieć jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chenio wujt Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dobra chwila muszę to sb ogarnąć Jak wpisze tą komendę co mam zrobic dalej ? normalnie wgrać kernela flashtoolem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 możesz flashtoolem , w trybie fastboot mode , wtedy będziesz miał podgląd na to co się dzieje , czy sie wgrywa czy nie , dlatego wrzuć zdjęcie z logiem po wgraniu .Jak wgrasz przez cwm bedziesz miał mniej informacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chenio wujt Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 po wgraniu mam cały czas logo legacy xperia i na tym stoi cały czas od czasu do czasu nie ma nic na ekranie i znowu to logo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Bo nie wgrales systemu, teraz wrzuc na karte rom, i gappsy i rób tak jak w instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Update ! Aktualizacja ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalroma Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Pytanie do posiadaczy zwykłych Arc nie wersji S :-) Czy i u Was ten Android wykazuje tendencje do reagowania z opóźnieniem paru sekundowym? Tzn. naciskam np. ikonę odpowiedzialną za kontakty i wyświetla mi się lista kontaktów dopiero po ok. 3 sekundach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolen72 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Pytanie do posiadaczy zwykłych Arc nie wersji S :-) Czy i u Was ten Android wykazuje tendencje do reagowania z opóźnieniem paru sekundowym? Tzn. naciskam np. ikonę odpowiedzialną za kontakty i wyświetla mi się lista kontaktów dopiero po ok. 3 sekundach Tak, u mnie też się tak dzieje. Na dodatek jeśli mam włączony np. messenger + muzykę, ekran zaczyna migać, nie wiem czym to jest spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mamy mało ramu tak apropo, bez google service tel trzyma mi 5 dni jakby ktoś pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikok Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Mam pytanie: czy do tego romu trzeba mieć odblokowany BL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Tak trzeba mieć odblokowany BLUpdate Update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi