hubisiowy Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A zrobiłeś partycję ext4 na karcie sd? flashowałeś te dwa pliki?:1. Anzu-DATA-F2FS-Format-signed.zip2. Anzu-System-Format-signed.zip3. cm12 cały system4. gaapss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Update ! Sorka za moją nie obecność ale zjarała mi się płyta główna i nie miałem dostępu do neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Perżyło Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Macie może nowe linki do gappsów bo tamte wygasły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Link zaaktualizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Dalecki Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A mam takie małe pytanko jest jakaś różnica czy przed cm12 był nam cm11 albo oryginalny Androdid SONY 4.0.4?? Edit:1Nie wiem co robię źle wywala mi error przy instalacji gappsów... Partycja jest 2 Giga...wgrywam Anzu-DATA-F2FS-Format-signed.zippóźniej Anzu-System-Format-signed.zipcm12 i przy nich error.. gaapss Błąd pokazuje sie przyyy set_metadata_recursivei przy instalacji /sideload/package.zip Jakieś pomysły ? Edit:2 Zauważyłem jeszcze ze pojawia sie problem z partycją ext4... po Flashu tych 2 plików przed instalacją cm12 zmienia ona format na Other... Tak powinno być? Raczej nie;P Dzieje sie to po instalacji Anzu-DATA-F2FS-Format-signed.zip... Ja już nie wiem xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Perżyło Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wie ktoś dlaczego cm 12 cały czas mi sie ładuję ( chodzi mi o pierwsze uruchomienie po wgraniu )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Pierwsze uruchomienie może trwać do 30 min. Jeżeli po tym czasie się nie uruchamia zainstaluj ponownie. Pamiętaj o wykonaniu Pełnego Wipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Perżyło Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dalej to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Inną wersję systemu zainstaluj. Żadnych błędów nie pokazuje? Spróbuj recovery zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelo33 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Czy to normalne że jak wyciągnę karte pamięci z telefonu i podłącze przez czytnik do kompa to później już mi jej telefon nie wykrywa?A mam takie małe pytanko jest jakaś różnica czy przed cm12 był nam cm11 albo oryginalny Androdid SONY 4.0.4?? Edit:1Nie wiem co robię źle wywala mi error przy instalacji gappsów... Partycja jest 2 Giga...wgrywam Anzu-DATA-F2FS-Format-signed.zippóźniej Anzu-System-Format-signed.zipcm12 i przy nich error.. gaapss Błąd pokazuje sie przyyy set_metadata_recursivei przy instalacji /sideload/package.zip Jakieś pomysły ? Edit:2 Zauważyłem jeszcze ze pojawia sie problem z partycją ext4... po Flashu tych 2 plików przed instalacją cm12 zmienia ona format na Other... Tak powinno być? Raczej nie;P Dzieje sie to po instalacji Anzu-DATA-F2FS-Format-signed.zip... Ja już nie wiem xD U mnie też zmieniło partycję na other, ale to zmieniłem za pomocą MiniTool Partition Wizard Home Edition i już jest ok. Ale gappsów też nie chcę mi zainstalować a próbowałem już różnych. Problem rozwiązany, przez fastboot-a wrzuciłem kernel z cm-12-20150220-UNOFFICIAL-LegacyXperia-anzu-signed a potem zainstalowałem cm-12-20150302-UNOFFICIAL-LegacyXperia-anzu-signed i gapps już poszły.Jeszcze małe pytanko: Gdzie się zmienia ustawienia procesora ? nigdzie nie mogę tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Musisz odblokować opcje ( bodajże 7 razy musisz szybko klikać w NUMER KOMPILACJI) Update ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Dalecki Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Kolego Lelo33 wrzucił byś mi tego krnela gdzieś na hosting bo nie mogę nigdzie znaleźć download tej wersji... Co do partycji tez robię przez ten pogram ale zobaczymy jak pójdzie mi na tym Starszym krnelu ;P Edit: Dobra na nowej wersji z 07.03.2015r jest już wszytko w porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Aktualizacja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelo33 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kolego Lelo33 wrzucił byś mi tego krnela gdzieś na hosting bo nie mogę nigdzie znaleźć download tej wersji... Co do partycji tez robię przez ten pogram ale zobaczymy jak pójdzie mi na tym Starszym krnelu ;P Edit: Dobra na nowej wersji z 07.03.2015r jest już wszytko w porządku..Jak coś to mam na dysku tego kernela to mogę na pocztę wysłać.Jak Ci chodzi tel na tej nowej aktualizacji ?? bo mi na cm-12-20150302 działał nawet dobrze ale czasami przy zwykłych czynnościach go strasznie zamulało, były momenty że śmigał elegancko a były i takie że nawet nie dało się odebrać połączenia bo go zamulało.Być może coś źle instaluje....Może któryś z kolegów co u niego ten system śmiga napisał by poradnik krok po kroku co robi.... byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Update Beta 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Update ! Aktualizacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelo33 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Czy da się w recovery z cm12 zrobić tak że po odpaleniu recovery podłączyć tel do kompa i sprawdzić kartę pamięci ? na cm11 jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Spróbuj, możliwe że się da, ale nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelo33 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 No właśnie lipa w tym recovery nie ma takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Nic na to nie poradze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelo33 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Mulenie systemu może być spowodowane np wolną kartą sd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Mulenie systemu może być spowodowane np wolną kartą sd ?Nie, jest to system w fazie BETA, Musisz pobawić się programem No-frills CPU Control lub jakimś innym i ustawić jakieś najlepsze ustawiania i wtedy nie będzie aż tak mulił. ======================================================================================= UPDATE !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelo33 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No-frills CPU Control Pomogło, tel chodzi dużo lepiej. A tak z ciekawości, do ilu mogę ustawić max procesora tak żeby nic mu się nie stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 1800MHz powinien wytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Update ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kace Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wszystko ładnie, tylko że strasznie laguje :/Dobra, pomógł ten program CPU No firls xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi