jankessster Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ale nasz arc /arc s miał tylko 4.0.4 najnowszy, a jak masz 4.4 kk to masz roota -.- Poszukaj aplikacji superuser supersu itp to jest wtedy root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 co ty masz za rom lepiej podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek kaminski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 5.02 LOLIPOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zobacz Ustawienia/ zjedz na sam dół i zobacz czy jest aplikacja do SU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek kaminski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 niema ale zainstalowalem apk super su i dziala wiec raczej byl zrootowany wielkie dzieki za pomoc a juz ktos cos wie kiedy bedzie oficial cm12 arc s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jeszcze długo bo to jest na razie tylko taka testowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek kaminski Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 zapowiada sie fajnie ale brakuje mu dobrego starego apollo ten odwarzacz wymiata a standard w cm12 jest slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 To jest jeszcze bardzo wczesna wersja , spokojnie Legacy Xperia Project ma w standardzie Apollo tylko muszą dopracować system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek kaminski Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 i ta informacja bardzo mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Aktualizacja ! Update ! Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Damian MisieK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek kaminski Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cos w aktualizacji jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Update ! Update i nowa instrukcja instalacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadid Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siema. Zainstalowałem lollipopa spodobał mi się, ale nie mam wgl roota. Pobrałem superusera, sprawdziłem root checkerem, ale on nic nie wykazuje, brak roota. Co mam w tej sytuacji zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dograj po prostu. Trochę dziwne że Tobie się rom zainstalował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadid Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 W jaki sposób? Próbowałem erootem nic z tego, szukałem po google też nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalroma Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 @ Dadid Bedac w CWM zainstaluj SuperSU i root wróci Niby rom ładny i fajny ale trzyma mi tylko ok. 10-12 godzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadid Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dzięki na pewno spróbuję.Co do trzymania baterii to w ARCU już się przyzwyczaiłem do bardzo krótkiego trzymania baterii. Bywało, że ładowałem go 3 razy w dniu i schodziło 1% w 1 minutę (przy użytkowaniu) i nic z tym nie mogłem zrobić. Najlepiej mieć nieskończony kabel od ładowarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalroma Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 albo baterie akumulatorów od ruskiego czołgu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadid Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Hehe Czyli to ma być tak : pobieram supersu.zip i instaluje go z CWM i root już będzie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tak właśnie powinieneś zrobić i powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna MC Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam. Próbowałem to zainstalować ale nie udało mi się niestety. Robiłem wszystko tak jak pisze w instrukcji, nie rozumiem tylko jednego - gdzie mam utworzyć partycje ext4 i jak? Podczas włączania mam błąd encoding unsacessfull czy jakoś tak. Nie mogę włączyć telefonu i nie mam dostępu do karty SD bo zgubiłem gdzieś adapter... Wiecie może co mogło mi się stać i jak mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Możesz wrócić do stocka ,pisałem to w naszym dziale co i jak, poszukaj. Ext4 na karcie pamięci możesz zrobicDzięki na pewno spróbuję.Co do trzymania baterii to w ARCU już się przyzwyczaiłem do bardzo krótkiego trzymania baterii. Bywało, że ładowałem go 3 razy w dniu i schodziło 1% w 1 minutę (przy użytkowaniu) i nic z tym nie mogłem zrobić. Najlepiej mieć nieskończony kabel od ładowarki Jak ci tyle trzyma to znaczy że masz duże zużycie baterii przez aplikacje, wejdz w baterie i zobacz co ci ją zjada. U mnie trzyma 3-4 dni.W jaki sposób? Próbowałem erootem nic z tego, szukałem po google też nic.E rootem musi ci wejść root, bo on działa na wszystkie firmware w naszym telefonie, nie tak jak np flashtool, nie mogłeś nie wgrac cm12 bez roota bo wygrywając bootloader do cm masz od razu root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadid Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Właśnie żadna z aplikacji nie zżera mi tyle energii. Ekran najwięcej 60-80%. Wcześniej miałem CM 11, ale ostatnio zamulał więc zmieniłem na 12-stke. E rootem gdy wgrywałem 3/4 zadania wykonał, ale później jakiś błąd wyskakiwał i były jakieś dane wpisane do trzech linijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 do e roota potrzebne są nieznane źródła , połaczenie w trybie pamięci masowej i debugowanie usb. Sprzawdzić jeszcze było zajętośc ramu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna MC Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 No cóż. Po długiej walce do samego rana wgrałem stockowego roma i kernel i myślałem że narazie się poddam. Ale teraz przeczytałem (wiem, jestem głupi) że ext4 trzeba zrobić na karcie pamięci... a ja myślałem że w telefonie... byłem pewny że już jest ale spoko. I teraz pytanie do was: Aktualnie mam sesję na studiach i nie mam ochoty spędzać następne 6 godzin bawiąc się z romem. Czy według was brak ext4 na karcie SD był powodem błędu ,,encryption unsuccessful"? Jeżeli tak to dam CM12 jeszcze jedną szansę ale jeżeli nie to zostaję narazie na stockowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi