Damian MisieK Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Przedstawiam wam nieoficjalnego androida 5.1 na naszego arca ! PRE-BETA 5: 03.05.2015 Aktualizacja linku do ROM!!! Przed zainstalowaniem trzeba utworzyć partycje ext4!! Co działa: WifiBluetoothPołączeniaAparatDźwiękVideo playbackSMSUstawieniaPrzezroczysty pasek stanu i nawigacyjnyWLANLatarkaRoot CMNagrywanie VideoLokalizacjaCWM (ale częściowo)Co nie działa:RadioHDMIJak zainstalować:Flash kernel CM 12 Factory reset/Wipe Data Flash f2fs (LINK) format systemu (LINK) [Tym zipem formatujesz /system ] Instalacja CM12 [PRE-Beta 5] (LINK) Instalacja GAPPS (LINK) Uruchom NOWEGO ANDROIDA (Włączanie może potrwać nawet 35 minut !) Następne uruchomienie jest normane. NIE ODPOWIADAM ZA UWALENIE TELEFONU !! WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!! SCREENY: Temat zaczerpnięty z xda : http://forum.xda-developers.com/xperia-mini/general/disscussion-android-5-0-cm12-port-2011-t2947548 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ciekawe kiedy wyjdą właściwe wersje, bo Leacy Xperia Project nie ma na swojej stronie cm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nie mam pojęcia Na razie testuje tego andka i na razie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Powiedz ile ci ciągnie ramu bo 5.0 ma z tym problemWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Zaraz podeśle screena Nie jest tak źle Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Damian MisieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 A bateria dłużej coś czy nic ?Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 A bateria dłużej coś czy nic ? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Na moim arc zawsze miałem problem z batrią, więc za bardzo to nie powiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Damian spróbuj [Kalibracja baterii.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Znam to, jakoś mi to nie pomaga :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 na xda widzę, iż już został porzucony... heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dlatego nie wstawialem go na forumWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A pojawił się UPDATE wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A wiesz co mnie martwi ? Working :WifiBluetoothRILCameraAudioVideo playbackNot working : everything else Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 To nie jest do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 to dlaczego podajesz błędne źródło ?Poza tym jeszcze nie ma na arc s tylko na konkretne modele Sony Ericsson Xperia Mini, Mini Pro, Xperia Pro, Active, Ray, Live with Walkman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 To się też tyczy naszego ARCA, testowany prze ze mnie kolego Co nowego, to jak przetestuje to napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 daj link do forum w którym to widnieje ;p bo ten co podałeś jest wg cb błędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wejdź w ten temat i zobacz na jaki telefon jest instrukcja instalacji lub co działa a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 wiem że jest ale to jeszcze dyskusja ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Ale z tego czerpałem Zmiany dodane Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Damian MisieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 To bedziesz teraz codziennie siedział i sprawdzał co nowego;p bo ty założyłeś ten temat ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 I będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek kaminski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 mam problem z rootem nie moge wgrac z paczki przez recovery ktos pomozrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 to nie samsung. roota możesz wgrać przy użyciu programu Eroot . Działa na każdą wersje androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek kaminski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 wlasnie o to chodzi ze nie moge przez e rotapozatym e root dziala tylko do wersi andka 4,4,xnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi