xJacub Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 nie dziala link do gapps bez tego bedzie dzialalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Tak, lecz nie będziesz mial aplikacji GoogleGappsy są tu http://cyanmod.pl/gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJacub Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 zrobilem pelne wipe zainstalowalem gappa i cm i nadal mam ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 co ty chcesz mieć innego.? gappsy dodają tylko aplikacje od google, tj. sklep play, usługi google etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJacub Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 chce miec cm 12.1 i cos sie nie zainstlowal . dlaczego? a tylko mi sie wyczyscil telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jakie recovery.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJacub Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 CWM basec recovery v6.0.4.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 No dobra, to wejdź w mounts and storage i sformatuj /system /data i /cache i potem instalacja romu i gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJacub Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 jak kilikam reebot now mam rood device (czy cos takiego) a wtedy mialem cos yes fix... jak go włączam mam napisane SONY i tak okolo 10min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zaraz.. Zainstalowałeś rom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJacub Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 zainsstalowalem ten co jest podany w temacie. a gapps jest z tego forum. tak wszystko zainstlowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Fuck,a wipe zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xJacub Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 wszystko to co pisales i to co jest podane w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Pisz w jednym temacie nie zauważyłem ze ten sam nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyyyy Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam mam xperie M2, root,odblokowany bootloader Stock 18.6.A.0.175 android 5.1.1 Mam taki problem jak kolega wyżej po instalacji i pełnym wipe telefon nie podnosi się nawet do loga jak poczekam jakiś czas to na 1 sekundę zaświeci się fioletowa lampa LED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 @luckyyyy upewnij się czy klawisze fizyczne są w jakiś sposób uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi