vance.motion Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 a może powrót do 4.4 stock, root, bootloader, cwm i dopiero cm11 ? Jeszcze Cię trochę pomęczę, ale może to jest jakieś wyjście z sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 no w sumie, można by spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vance.motion Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jakim sposobem polecasz się za to zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 ehh te LG.. niebardzo mi one szły.. ale na forum jest poradnik http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/4959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vance.motion Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 "Nie udało się odnaleźć strony, którą próbujesz wyświetlić. Kliknij tutaj, aby powrócić do strony głównej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php?/topic/4959-[LG&Samsung]-Skąd-wziąć-Stocki&Jak-sflashować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vance.motion Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dzięki wielkie za poświęcony mi czas, dzięki temu poradnikowi jakoś to ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ok, jakby co pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vance.motion Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Dobra udało się. Wszystko jest w porządku(oprócz sklepu play, wgrałem gaapsy ale go nie ma, pobrałem sklep play. apk, zainstalowałem i też nic), trzyma zasięg. Jedyne co pomieszałem to to ,że wgrałem stock rom 4.4.2 w wersji v10d(dla sual sim), i teraz w cm 11 mam ustawienia dla dwoch kart sim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 jakie gapps wgrywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vance.motion Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Temat ogarnięty. Przez przypadek pobrałem gaapsy dla cm 12, i w tym problem, pobrałem dla cm 11, i śmiga aż miło. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Witam ponownie. Mam problem z dźwiękiem. Tzn, nie słyszę rozmówcy i on nie słyszy mnie. Jakieś sugestie ? Muzyka z telefonu normalnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Muzyka używa głośnika głównego a rozmowy przedniego więc tak nie sprawdzisz, hmm... Spróbuj dzwonić przez hangouts (?) może to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vance.motion Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Niestety to samo, zaczyna brakować pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 @vance.motion poszukaj jakieś apki do testowania urządzenia bądź w kodzie serwisowym (nie znam) będzie mozliwośc testu głośniczka do rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vance.motion Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Sprawa załatwiona. Po prostu wgrywając system, użyłem innego komputera, wszystko jest już w porządku, rozkoszuję się czystym andkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi