DusieK Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Apple iPhone SE 16GB Samsung Galaxy S3Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PikaKnight Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Xiaomi, dokładniej Xiaomi Redmi Note 2 Prime (z mocniejszym prockiem i 32GB miejsca). I na chwilę obecną nie planuję zmiany na inną firmę. Miałem wcześniej Samsungi, LGki, Sony, Huaweie, jednak to Xiaomi póki co najbardziej przypada mi do gustu, zarówno pod względem systemu, jak i działania (jedyny telefon co po roku nie wymaga jeszcze formatowania ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Motorola Moto X Play 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 LG G3 z głupim brandem od Orange [emoji22]Wysłane z mojego nowiutkiego LG G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxter Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Apple iPhone 6s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netselekt Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Honeywell EDA70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 W sumie ja dalej korzystam z iPhone SE i sporadycznie z Xiaomi Redmi 4X (3/32) Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Xiaomi Redmi Note 4(X) [emoji41]Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monokuma Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Póki co Lenovo vibe b i LG K3 DUAL SIM LTE.Obydwa potluczone. Wysłane z mojego Lenovo A2016a40 przy użyciu TapatalkaZapomniałem jeszcze mam niezniszczalnego BlackBerry 9320. Z którego korzystam cały czas.Ostatnio bawiłem się też IPhone 4S i 4Ale IOS mnie nie przekonał do siebie.Więc wróciłem do Androida Wysłane z mojego Lenovo A2016a40 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oncongren Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Samsung galaxy a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielak90 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ja używam Xiaomi i jest to bardzo niedoceniany telefon. __________________________________________________________________________________________________________________________ Blog o biznesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerlen Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 team apple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iga102 Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 ja mam huawei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geser Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 używam Iphona 8+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi