KitLer Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Także no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Także no. Weź zrób porządek tam.. [emoji23] Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Po co? XD Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 @TheUltiPL Od czasu do czasu sobie połupie na singlu jak mam czas, co go ostatnimi czasy nie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morhesy Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 U mnie pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 miau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @TheUltiPL tak, bo to pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Gdy ogarniasz pulpit tylko po to, by mieć nową tapetę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @KitLer Super tapeta. Lubisz filmy Marvela? Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @sebachuck15 ostatnio obejrzał Avengers i sie zaczeło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @DaRkShAdOw nie Avengers tylko kolega wyciągnął mnie Kapitana Amerykę: Wojna Bohaterów xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 @Kitler jaka ranga w lolu Wysłane z mojego KIW-L21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 @KitLer ja z uniwersum Marvela nie oglądałem tylko Hulka bo według mnie jest do... Z niecierpliwością czekam na kolejne Avengers i Czarna Pantere a Wojna Bohaterów robi swoje tylko się zawiodłem bo miał ktoś zginąć a nie zginą tylko Buckiego zamrozili Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 @KitLer@Mitlex@sebachuck15 chłopaki ja nie chce nic mówić ale tu sie trochę OT robi.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 To już chyba tak zwana obsesja.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 -Służbowy laptop -Ubuntu 14.04 LTS -XFCE -2 monitory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Już jest 16.04 LTS więc poczytaj czy warto zaktualizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 po projekcie przesiadam sie na fedore. Na vpsie przesiadłem sie z debiana na centos'a i jestem mega zadowolony. ~tapu tap from taptalk! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Gang Albanii [emoji108] [emoji23] Wysłane z mojego Xperia Z1 Compact przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Prawdziwy Albańczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Pika Pika XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUltiPL Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Chcecie to zapraszajcie :), win 8.1 dopiero wczoraj wgrany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 5 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi