Hyniek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Taki to mój... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Galaxy Note 4.docx hehehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 U mnie nie ma to sensu bo praktycznie co miesiąc inny system Choćby ostatnio na SB było zdj. jak viste miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewinam936 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ubuntu 14.04 LTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raen Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Moja siódemeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 cheq-build-center - > Ubuntu 10.04 LTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewinam936 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 @CheQ Spora róźnica między twoim Ubuntu 10.04 LTS a moim Ubuntu 14.04 LTS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Z powrotem na win 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Takie tam /edit PS: Wszystko legalne ( kupione) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Tak... Czekaj.. Kasperski Lab Serial Number Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Mam znajomego informatyka, mialem problem z systemem, a ze jedynym rozwiazaniem bylo zainstalowanie od nowa systemu to przy okazji kupil/em Kaspersky'ego. Jest to oryginalna wersja, a ten serial number to juz byl na pulpicie, jest to kod z pudelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mój skromny pulpit...PS: Chciałby ktoś taką tapetkę ze swoim nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 słaby ten informatyk skoro dla niego jedynym rozwiazaniem jest format xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Bez tytułu.jpgPodrzuc tapetke Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 http://www41.zippyshare.com/v/26738509/file.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 @Cheq po prostu system sie sypie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xGen Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Moje pięknie Ubuntu 10.04 LTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja to walcze do końca jak mi kompy przynoszą do naprawy , szkoda iść na skróty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No to znowu brakuś pokaże swój pusty pulpicik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To u mnie większa bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xGen Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na moim Windowsie 10 jeszcze większa bida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 XGen wiedz że jesteś śledzony po instalacji win 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xGen Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 @up Wiemm, wiem. O dziwo to jest moja wirtualna maszyna na vmware, więc mogą mnie spokojnie szpiegować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi