macok Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Sterowniki.Jak zainstalowac te sterowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1. wypakuj pobrany plik2. wejdź w menager urządzeń 3. kliknij prawym na nieznane urządzenie4. wybierz aktualizuj oprogramowanie5. wskaż folder do przeszukania sterowników6. potwierdź i przejdź dalej7. koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chillout Ziom Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Odświże trochę temat Mam win 8.1 i chciałem zrootować se x 10i rzecz jasna. Robię wszytsko zgodnie z wskazówkami (nieznane źródła, debugowanie usb, zostaw włączony) po odpaleniu runme.bat wyskakuje mi wspomniane już wcześniej waitin for device, czytam dalej hmm sterowniki! - ściągam, wbijam w menadżer urządzeń i co? System napotkaał problem podczas instalacji sterownika a mianowicie "wartość skrótu dla pliku jest nieobecna w określonym pliku wykazu. Prawdopodobnie plik został naruszony, lub uszkodzony" Ściągam ponownie to samo i tak w kółko Jakieś mądre głowy coś poradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Win 8 i 8.1 nie chcą instalować starych sterowników.Mają takjakby filtr i sam instalator je blokuje (nie informując cie o tym)Musisz wyłączyć tą opcje, aby mogło ci rozpozać urzadzenie. Tu masz poradnik (miałem ten sam problem)http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1333-fastboot-adb-driver-fix-dla-windows-8-z-komunikatem-wating-for-devices/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chillout Ziom Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Poszło, wszystko jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Będzie działać jak długo forum bedzie działać. Pliki do 5MB wrzucajmy na forum, dzieki temu linki nie wygasną jak na innych forach.Link nie działa ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Wybacz ale przytaczasz wypowiedź z przed 5 lat. Od tamtej pory forum przeszło 3 unowocześnienia. Nie jesteśmy w stanie wprowadzać unowocześnienia na forum z zachowaniem wszystkich starych załączników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Matematyka to ważna sprawa wypowiedź nie jest sprzed 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 @x10 poprawiłem link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Tkaczyk Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mam problem wszystko robie jak napisane telefon się resetuje ale nie pojawia mi się apk supersue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 a spróbuj zainstalować manualnie ze sklepu, możliwe że binaria już są, ale apk się nie wgrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi