PeliKan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HostisSupremus Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Hej,Dzięki, że to wszystko po polsku jest, bo jednak zawsze 'po swojemu' łatwiej. Za linki etc, ale zanim to wszystko doprowadzę do stanu nieużywalności, to takie pytanie: które gappsy są the best z tych załączonych? Gapps CyanogenMod 11, Gapps CyanogenMod 11 Mini czy te z XDA (http://bit.ly/1C58b4B) - one są dla 4.4.3 i 4.3.1 - które będą lepiej śmigały? A i jeszcze kwestia języka - pl czy en? Wolałbym PL, ale EN ogarnę i nie będę wybrzydzał Edytowane 4 Lipca 2015 przez Pawliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 najlepsze według mnie gaapsy to albo micro albo custom aroma gaaps,PS: Gaapsy dla cm12 pobierasz dla 5.0.1 a dla cm11 4.4 a dla cm10.2 4.3, jak wgrasz nie na te wersje to będziesz miał FC ciągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HostisSupremus Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 @PeliKan Thx. No statecznie właśnie na 4.4 Custom Aroma się zdecydowałem i pełne zadowolenie @Veeon Thx za tutorial - wszystko poszło elegancko, taki był potrzebny: krótko i na temat, bo przebiłem się chyba przez ok. 10 rozwlekłych i stwierdziłem, że pier... Można by link uaktualnić w topie: http://get.novafusion.pl/?id=1502 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzusiek Niewazne Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 A jam taki problem ze po instalacji mam ciągle napis E:cant mount /cashe / recovery / i nic sie nie dzieje dalej zjebałem tel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 wgrywałeś moda na pamięc data? jak tak to wgraj 3 plikowca via odin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzusiek Niewazne Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Wgrywałem jak było napisane pod recovery . Czyli co teraz ściągać sterowniki do telefony i będąc w recovery podpinać tel i liczyć ze go odnin wykryje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 wbij do cwm i zamontuj wszystko co się da i sformatuj pamięc /data /cache /emmc i /system i wgraj rom od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzusiek Niewazne Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 A więc wynik mojej pracy odin nie wykrywa nic(sterowniki zainstalowane ) co CMW wejść nie da pisze ciągle bład filed to mount / system(inerwal id argument )cant open cashe recovery Reasumując zjebałem telefon , straciłem kontakty , do wyjebania nowa bateria bo już jej nie wykorzystam , ach i zdjęć trochę straciłem bo sformatowałem kartę, tak wiec wieczór całkiem udany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 to zreinstaluj stery i odal download mode i wgraj 3 plikowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Wait... Ten błąd failed to mount wyskakuje Ci przy montowaniu? Jeśli tak to spróbuj to wszystko sformatować bez montowania, może to coś da ale nie gwarantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzusiek Niewazne Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Nie błąd wyskakuje mi jak jak tylko telefon wczytuje tryb revcovery pojadę dzisiaj z nim do komisu ( naprawiają tam tel ) zobaczę co mi powiedzą , jak nic sie nie udą chętnie kupie GALAXY ACE 2 jeśli ktoś ma do sprzedania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 To ja kupię Twój nie no wejdź w mount and storage I tam sformatuj partycje /system /data i /cache, potem wgraj Rom przez odina, to powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 najlepiej 3plikowy GB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermicior77 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 @VEOON Wielkie brawa, opisałeś to naprawdę po chłopsku, pół nocy szperałem po różnych forach, a wystarczyło tylko RECOVERY zmienić, i rom zainstalowany. Dopiero jak tu trafiłem, to uwinąłem się z moim samsungiem w 5 minut. Wielki szacun, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Dzieki wam wgrałem CyanogneMod 11.0 by Maclaw Studio Nie było w nim klawiatury google - wgrałem na karte i zainstalowałem taką Latest Google Keyboard.apk - zadziałało Kochani sklep play tu działa i wgrywa się wszystko -- jestem zadowolony gapps-kk-20140606-signed.zip - taki wgrałem Telefon działa narazie szybko Dwa dni to robiłem hihi - juz chciałem wysadzić w powietrze komórke dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi